reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oj to u mnie już dawno spodnie sprzed ciąży głęboko w szafie schowane, ja wagi nie odzyskałam do dziś i zastanawiam się kuedy cokolwiek przytyje. To moje ostatnie zdjęcie brzucha przed świetami
No kochana, u Ciebie widac,ze jesteś w ciąży. Nie da się ukryć;)
Jak waga nie rosnie to się ciesz poki co, wszystko idzie w brzuszek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Kochana [emoji8][emoji8][emoji8]
Hahaha a byłam kiedyś na końcu świata [emoji23][emoji23][emoji23] piękny kraj, było cudownie [emoji56]
Nie myśl sobie ze mnie tak spławisz: piękny kraj, było cudownie i Fredzik się odczepi [emoji12]. Co to to nie, dawaj zdjęcia jakieś [emoji120][emoji120][emoji120]

No kochana, u Ciebie widac,ze jesteś w ciąży. Nie da się ukryć;)
Jak waga nie rosnie to się ciesz poki co, wszystko idzie w brzuszek ;)
U mnie dzisiaj 15+0. A zdjęcie z wczoraj.Zobacz załącznik 1106546
No u mnie chyba więcej widać niż u Ciebie 😀Ale laska z Ciebie!!! 😀
ale na wyraźny brzuszek to chwilę jeszcze chyba poczekasz😊Akurat zrobi się ciepło i będziesz mogła w letnich sukienkach pomykać😀

Weź nie ściemniaj, że w ciąży jesteś [emoji849]
Wy razem z @sandra777.12 pewnie poduszkę pod ciuchy wsadzacie [emoji51][emoji2957]
Nie wsadzam. Ale wczoraj już siostrze i przyjaciółce kazalam szukac zdjęć ze swojej ciazy bo mialam schizę. I czekam na tą wizytę naprawdę.

No u mnie chyba więcej widać niż u Ciebie [emoji3]Ale laska z Ciebie!!! [emoji3]
ale na wyraźny brzuszek to chwilę jeszcze chyba poczekasz[emoji4]Akurat zrobi się ciepło i będziesz mogła w letnich sukienkach pomykać[emoji3]
Netia, bo podobno druga i kolejna ciaze widac szybciej. Nie wiem, ale tak mi mówią. [emoji847]
Mam nadzieje,ze sie uspokoi ten wirus i wszystkie wypelzniemy na spacer jak już będzie cieplutko.

Nie wsadzam. Ale wczoraj już siostrze i przyjaciółce kazalam szukac zdjęć ze swojej ciazy bo mialam schizę. I czekam na tą wizytę naprawdę.
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze 🙂
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza 🥰 to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać ♥️

reklama
Do góry