Ruda08
Fanka BB :)
No wcześniej wyglądałam jak @Liliana87Wystrzelil?
Toz to malenstwo... Jak Wy to robicie?
Ja sie juz powoli zaczynam kulac, a nie chodzic... Zobacz załącznik 1106587
Nooo dobra ale jesteś dalej od nas, więc ma prawo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wcześniej wyglądałam jak @Liliana87Wystrzelil?
Spokojnie, doczekasz się ;* ja się doczekałam po 2 stymulacjach i 4 transferachPiękne te wasze brzuszki dziewczynki, zazdroszczę![]()
No ja tez już młodsza nie będę [emoji24][emoji24] takie życie, trzeba się starzec godnie [emoji1787]Nie zmieniaj tematu [emoji12]
Ostatnio moglam tak wygladac jak mialam jakies 15lat [emoji23]
Ostatnio 20C codziennie , ale ciut zachmurzone.
Ale tylko brzusio Ci wystrzelił [emoji7][emoji7][emoji7]Wystrzelil?
Już niedługo [emoji173][emoji173][emoji173]Piękne te wasze brzuszki dziewczynki, zazdroszczę [emoji3064][emoji3064][emoji3590]
Żyje ta nadzieją i nie poddaje się !!Spokojnie, doczekasz się ;* ja się doczekałam po 2 stymulacjach i 4 transferachNajważniejsze to nie poddawać się !!
Dasz radę !Żyje ta nadzieją i nie poddaje się !!dzięki waszym brzuszkom wierze w sens naszej walki ale mimo wszystko bezpośrednio po nieudanym transferze jest bardzo ciężko. Dzisiaj pracowałam z mężem i jedna babka zapytała mnie czy nie rozumiem jak ciezko jest w ciazy i z małym dzieckiem w domu i ona nie życzy sobie żebym dzwoniła domofonem. Popłakałam się, bo rzeczywiście nie wiem jak to jest być w ciazy a już tym bardziej nie wiem co znaczy mieć maleństwo w domu...
No wlasnie czesto słyszy się takie słowa.. od ludzi, którzy po prostu nie pomyslą. Nie jest wtedy łatwo zachować spokój. Oni po prostu nie wiedzą, ze kopią leżącego.. Ale jeszcze chwila i będziesz wiedziała jak to jest być w ciazy a potem jak to jest miec male dziecko w domu[emoji110][emoji110][emoji110] wszystkie tutaj będziemy wiedziały. Taki jest plan [emoji7][emoji7][emoji7]Żyje ta nadzieją i nie poddaje się !! [emoji110][emoji110] dzięki waszym brzuszkom wierze w sens naszej walki ale mimo wszystko bezpośrednio po nieudanym transferze jest bardzo ciężko. Dzisiaj pracowałam z mężem i jedna babka zapytała mnie czy nie rozumiem jak ciezko jest w ciazy i z małym dzieckiem w domu i ona nie życzy sobie żebym dzwoniła domofonem. Popłakałam się, bo rzeczywiście nie wiem jak to jest być w ciazy a już tym bardziej nie wiem co znaczy mieć maleństwo w domu...
Sfrustrowana babaŻyje ta nadzieją i nie poddaje się !!dzięki waszym brzuszkom wierze w sens naszej walki ale mimo wszystko bezpośrednio po nieudanym transferze jest bardzo ciężko. Dzisiaj pracowałam z mężem i jedna babka zapytała mnie czy nie rozumiem jak ciezko jest w ciazy i z małym dzieckiem w domu i ona nie życzy sobie żebym dzwoniła domofonem. Popłakałam się, bo rzeczywiście nie wiem jak to jest być w ciazy a już tym bardziej nie wiem co znaczy mieć maleństwo w domu...