reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie zmieniaj tematu [emoji12]
Ostatnio moglam tak wygladac jak mialam jakies 15lat [emoji23]
Ostatnio 20C codziennie , ale ciut zachmurzone.
W którym miejscu mieszkasz w Hiszpani?
Bo jak już o tych podróżach, to mi się przypomniało, jak w Barcelonie w hotelu brakło prądu, wiec i cieplej wody, a brałam prysznic i na wkur.... zjechałam na dół i się produkowałam po hiszpańsku, a jedyne co się nauczyłam do dziś to( nie wiem czy tak się pisze) una cerveza porfavore 😂 i una bolsa, bo ja już wiedziałam ze to reklamówka, a jak sprzedawczyni w sklepie się zapytała męża, to on zrozumiał czy my z Polski? 😂 i zaczął do niej , si Polska, Polska, comprendo? Było mi i wstyd za niego i lałam ze śmiechu, a jak wyszliśmy to mu powiedziałam dlaczego tak się śmieje, a on do mnie-ale z Ciebie świnia, a ja debila z siebie zrobiłem 😂😂😂

[emoji16][emoji16][emoji16] byliśmy dwa tyg i zwiedzaliśmy od południa do polnocy, miasta i prawdziwe wietnamskie wsie [emoji3590], to był chyba póki co, najpiękniejszy kraj jaki widzialam...
Są biedni, ale to nie jest bieda, ze nie maja co jeść, po prostu żyją skromnie. A w rzeczywistości może i są bogatsi? Bo co my tacy turyści z Europy możemy wiedzieć o życiu tam... są bardzo gościnni, mąż popił nalewki bananowej z tym panem co gra na flecie i wyszedł dobrze wesoły [emoji16] i jeszcze dostaliśmy na droge, oczywiście zostawiliśmy im pieniędze.
Mam nadzieje ze mi wybaczycie ilość zdjęć, ale nie mogłam się zdecydować [emoji85][emoji16]
Przedstawiam Wam męża, ale wolał pozostać anonimowy [emoji12].
Bosko [emoji7][emoji7]
Ja kiedys na pewno odwiedze Azje, marzy mi sie Tybet, ale pewnie skonczy sie na jakiejs Tajlandii czy Japonii. Ale to za kiiilkaaaa laaaat :)

W którym miejscu mieszkasz w Hiszpani?
Bo jak już o tych podróżach, to mi się przypomniało, jak w Barcelonie w hotelu brakło prądu, wiec i cieplej wody, a brałam prysznic i na wkur.... zjechałam na dół i się produkowałam po hiszpańsku, a jedyne co się nauczyłam do dziś to( nie wiem czy tak się pisze) una cerveza porfavore [emoji23] i una bolsa, bo ja już wiedziałam ze to reklamówka, a jak sprzedawczyni w sklepie się zapytała męża, to on zrozumiał czy my z Polski? [emoji23] i zaczął do niej , si Polska, Polska, comprendo? Było mi i wstyd za niego i lałam ze śmiechu, a jak wyszliśmy to mu powiedziałam dlaczego tak się śmieje, a on do mnie-ale z Ciebie świnia, a ja debila z siebie zrobiłem [emoji23][emoji23][emoji23]

Pod Barcelona [emoji16]
Hehe wszyscy ucza sie poprosic o piwo w kazdym kraju zawsze [emoji23] To bardzo praktyczny zwrot [emoji12]
A maz ñadnie probowal wybrnac, choc comprende uzywa sie bardziej w ameryce pld, ale tu tez perfekcyjnie kazdy to zrozumie [emoji4] Moglas mu dupe ratowac a nie szydzic [emoji12][emoji12]

reklama
@Camilleka po prostu mnie zatkało [emoji7][emoji7][emoji7]. Każde zdjęcie piękne [emoji3590]. Jezuuuu ,jak ja lubię takie klimaty [emoji3590]. Jadłaś jakieś nietoperze, czy cóś?
Dla mnie to taka wycieczka marzeń, ale kuwa jak wygram w totka, w którego nie gram, to kiedyś pojadę [emoji12]
Ja nie, mąż jadł jakieś suszone chrabąszcze 🤢 ja pozostalam przy algach i różnych innych roślinach 😂
Kochana mi znowu przychodzi na myśl, ze niestety, ale taka podróz, to pewnie koszt procedury invitro... i tak mnie wkurza ze nie jest to w Pl refundowane lub chociaż dopłacane 😔🙁

Do góry