reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Pozostaje nam czekać na wizytę by zobaczyć co tam się dzieje [emoji16]
Będzie dobrze !
Może już łobuzuja albo są we dwoje ? [emoji85][emoji3059]
Ja już byłam na pierwszej wizycie 2 tygodnie temu :) wtedy było wszystko ok, był zarodek, ciałko żółte i nawet serduszko już pikało ale z racji tego, że swoje przeszlam i mam za sobą kilka strat to na razie nie jestem pewna tej ciąży i tego czy jutro będzie nadal wszystko dobrze.

Ja na szczescie mialam taką pracę na przeczekanie.. Podszkolenie.. Ale potem zaczely sie klocki z szefowa i jej obietnicami umowy, zarobku i wgl.. Ogolnie mega mnie tym chciała wykończyć. Wiec moze tez temu na tym l4 bym i tak siedziała..
Na szczescie mąż ma fajna pracę. Mieszkamy na południu wiec pracuje na Słowacji i ma mega fajnego szefa. Taka rodzinna atmosfera, ciągle pytają kiedy bede w ciąży. Wiec jak sie pewnie dowiedza to moze nawet podwyżke dostanie :)

Torty to mega biznes! Mam kolezanke i widze jak dodaje ciagle.. W dodatku ciagle placki na święta i wgl. Ludzie teraz mega leniwi :)
Tort piekny i sliczne imie córki 😍😍
Dzieki 😉 A to nie byl dla mojej corki, moja jest Susanna, na szczescie jeszcze zostalo mi pare wiernych klientek co nawet w domu w malym gronie zrobia urodziny i sie wymkna nielegalnie po tort hehe 😁 No tutaj to calkiem sie zaczynalo krecic, bo imprezy urodzinowe zwykle sie robi w wynajetych salach i przychodzi cala klasa i tez na baby shower mialam duzo zamowien. Ale na ogol robie torty z masa cukrowa i teraz sie zastanawiam czy w ciazy dam rade bo to czasem calkiem fizyczna robota.

Od wczoraj mam wgl stracha.. ze mnie spotka puste jajo plodowe. Ide na wizyte we wtorek to bedzie jakos 5+2 i licze tylko co prawda na pecherzyk ciazowy ale tak bardzie chcialabym zobaczyc chociaz zarys czegos wiecej..
Ja po wczorajszej wizycie też mam przeczucie, że to się zakończy pustym jajem płodowym [emoji85] jutro dostanę 2 wyniki bety, które albo mnie trochę uspokoją albo odbiorą nadzieję zupełnie.

reklama
Do góry