reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Bo wiesz Maja .. ja mam takie przeczucie ze Ada to Rybka a ja to Skorpion i my tak na jednej fali odbieramy:-D:-D:-D:-D:-D
No ale teraz powaznie ja swojego syna w sukienki ubierac nie bede:sorry2:;-)

reklama
no nie zrzutka na sukienki?? to jawna dyskryminacja:-D

w takim razie ja się pochwalę com, żem dla mojego Synka kupiła
9876e0d0eb462e4a.jpg

9ef1721539f808e8.jpg
0c38d602f4788642.jpg

1c51ea70e951735f.jpg

Ja tak bardzo chcę dziewczynkę, że już Wojtkowi zapowiedziałam jak tylko odchowamy trochę Leonka bierzemy się za robienie dziewczynki:tak: mam nadzieję, że nie mamy predyspozycji do produkowania chłopców:confused: :-D :-D

reklama
Do góry