reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Bratko nie kupuj za wiele rzeczy w 56rozmiarze, bo jak ci się urodzi 3kg dziecko to na długo nie starczy, lepiej na początek mieć więcej 62rozmiar i68. Jeśli urodzi się maleństwo to i tak szybko urośnie szkoda kasy na małe ubranka:tak:

reklama
Bartko, ja też uważam tak jak Masiek :tak: Chociaż ja zrobiłam ten błąd i mam trochę ciuszków w rozmiarze 56... Nie potrzebnie, no ale może Ali troszkę ponosi ;-) Lepiej 68 kupować na wiosnę :tak:

Mam z 6-7 kompletów na 56, i myślę że wystarczy. Dzięki za rady. A widziałam piękny komplecik na lato : body, bajeranckie spodenki i cieniutka czapusia na 68 i wahałam się czy moja mała zdąży urosnąć do tego rozmiaru, ale chyba macie rację. Dokupię jeszcze na 62 i na 68 :-):tak:

Właśnie zakupiłam ten komplecik o którym Wam wcześniej pisałam i aż sie Wam pochwalę :-):-):-):

Załączniki

• body mariquita 10zł.jpg
    body mariquita 10zł.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 46
  • spodenki mariquita 20zł.jpg
    spodenki mariquita 20zł.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 44
  • czapeczka mariquita 7zł.jpg
    czapeczka mariquita 7zł.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 45
Bratka superowy:szok: :tak: gdzie ty go dorwałaś???
jejku i znowu będę po cichu zazdrościć, że będzie synek..... może armatka odpadnie?? No nie Leonek będzie super koleś no nie??:-D

Masiek , kupiłam to na stronie ( no właśnie i mam problem bo nie potrafie wkleić dobrze adresu, ale czekaj.... zrobie to tak:
Mariquita - Vanilla Ice
a uważam że może to być komplecik też dla chłopca tylko już z tą czapeczką bez falbanki :tak:
i nie miej już żadnych wątpliwości - Leonek bedzie super gościu !!! :tak::-)

reklama
Do góry