reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja powinnam dostać niedziela /poniedziałek a testuje w sobotę bo już nie wytrzymam [emoji87]
Ja mam krótkie cykle i nie wiem czy test wyszedłby przed terminem spodziewanej @... Też się niecierpliwie bo daliśmy z siebie wszystko podczas staran, bylismy na urlopie więc myślę że za kilka dni będę mogła cieszyć się efektami [emoji3590]

Myśleć nie myślę, ale mam nadzieję!

Jednak czuję się normalnie, mam objawy na ciążę, ale je mam co cykl hahaha więc nie biorę ich na poważnie. Mój mózg sobie wkręca [emoji2962][emoji379]

reklama
Ja mam krótkie cykle i nie wiem czy test wyszedłby przed terminem spodziewanej @... Też się niecierpliwie bo daliśmy z siebie wszystko podczas staran, bylismy na urlopie więc myślę że za kilka dni będę mogła cieszyć się efektami [emoji3590]

Myśleć nie myślę, ale mam nadzieję!

Jednak czuję się normalnie, mam objawy na ciążę, ale je mam co cykl hahaha więc nie biorę ich na poważnie. Mój mózg sobie wkręca [emoji2962][emoji379]
Hehe, no tak, ja też sobie mówię że kiedy jak nie teraz, od miesiąca siedzimy z mężem w domu i odpoczywamy (ja mam postojowe a mąż pracuje z domu) ale jakoś wydaje mi się czasami nie realne żeby miało się udać, to by było zbyt piękne. Ja przedwczoraj silne bóle brzucha jak na @ a teraz już nic tylko duże piersi i bolesne

Gratuluję kolejnym nowym mamusiom [emoji3531]
Ja dziś 11dc. Śluz już mega rozciagliwy lekko kremowy. Seksy codziennie. Siedzę w domu już prawie miesiąc i chyba już wariuje więc bzyki to jakieś odciagniecie id takiej rutyny, obiad sprzątanie itp. Mąż pracuje wiec nawet można się stęskni jak ciągle samemu się siedzi. Może w ty. 8 cyklu starań coś się uda. Wczoraj zakupiłam książkę i jestem w mega pozytywnym szoku. Książka mega lekka, zabawna i tak trochę pozwalająca lżej na to wszystko spojrzeć, więc polecam.
Screenshot_20200422_115336_cn.wps.moffice_eng.jpeg

Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało 😁
Nie masz zwidów, widzę dwie piękne grube kreseczki 😍
@Kingazet92 super wiadomości
Gratuluję dziewczyny, oby codziennie pojawiały się takie wieści 😁

Też polecam te testy. Mi wykryli bardzo bardzo lady cień jak beta była na poziomie 13,25 także polecam są tanie A bardzo czułe[emoji173][emoji7]
Hej, wczoraj przeżywałam, że na tych paskowych chińskich testach nic nie widać, więc zainwestowalam w 10 tanich testów z allegro. Bardzo polecam! krecha prezentuje się jak na zdjęciach :) jeszcze się z Wami nie żegnam, będę czytać i trzymam za Was mocno kciuki :* mi również się udało- mimo że mam spore problemy hormonalne i pcos.

reklama
Do góry