Oni raczej będą namawiać bo to dla nich kasa. Teoretycznie pacjentki raczej o siebie dbają. Ja się bardziej martwię o lekarzy, którzy pracują też w szpitalach i skąd wezmę utrogestan jak granice zamknięteJa jak teraz nie ruszę to też będzie dupa z waznoscia badań.... zadzwonię do nich w poniedziałek i zapytam o ich zdanie na ten temat ale my jesteśmy raczej na Tak.
Odezwę się jak już będę wiedzieć na czym konkretnie stoję.
reklama
misis188
Fanka BB :)
Wczoraj zadzwonilam do kliniki i to zależy od lekarza czy zrobi transfer czy nie. W piątek bede pytać o to wujka Jarka-o ile nke zapomnęWłaśnie dziś padła decyzja że odkładamy akcję jeszcze o miesiąc. Ale to już raczej ostateczny termin będzie, bo zaraz mi się badania przeterminują.
tamiza
A wiesz którzy robią?Wczoraj zadzwonilam do kliniki i to zależy od lekarza czy zrobi transfer czy nie. W piątek bede pytać o to wujka Jarka-o ile nke zapomnę![]()
misis188
Jak bede wiedzieć co i jak to bije do Grettki. Moim zdaniem robia normalnie i na pewno bedzie robil Mercik i GrettkaA wiesz którzy robią?
tamiza
No to super :-)Jak bede wiedzieć co i jak to bije do Grettki. Moim zdaniem robia normalnie i na pewno bedzie robil Mercik i Grettka
U mnie stoi już wózek, w tygodniu zamawiam łóżeczko i trochę ******* z allegro, także jakoś w połowie maja raczej już będziemy we wszystko zaopatrzeniA ja dziś zrobiłam pierwsze zakupy dla dzidziusia. Nie mogłam się powstrzymać, mamaginekolog wrzuciła nowe rzeczy i 300 złotych nie mojepóki co zamówiłam trójpak pajac, trójpak body z krótkim rękawem, trójpak body z długim rękawem, butelkę 180ml i 260 ml, aspiratorek na katar i 4 pieluszki tetrowe.
Kasa nie moja, ale jestem tak szczęśliwa... A przed nami właśnie urządzanie pokoju dla dzidziusia
Co prawda my mamy małe mieszkanie 59m- salon z kuchnią, nasza sypialnia i pokój, który dotychczas był biurem męża a teraz musimy w nim połączyć biuro+ pokój dla dziecka. Tzn mąż tam będzie tylko przez kilka miesięcy dopóki synek będzie z nami w sypialni, bo on wynajmuje lokal na biuro, no ale póki co wiadomo, bezpieczniej w domu.
A jaki rozmiar ciuszków zamawiałaś? Ja zaczęłam od 62 bo 56 nie wiem czy się przydadzą
misis188
Ja polecam ciuszki z lidla. Oni maja zawyzone numeracjrU mnie stoi już wózek, w tygodniu zamawiam łóżeczko i trochę ******* z allegro, także jakoś w połowie maja raczej już będziemy we wszystko zaopatrzeni
A jaki rozmiar ciuszków zamawiałaś? Ja zaczęłam od 62 bo 56 nie wiem czy się przydadzą![]()
Moj synek urodził sie duzy a dosc dlugi wchodzil w ich rozmiar 56.do rozmiaru bodajze 68 sa mega jakościowo a potem niewiedzac czemu lipa. Ale te niskie rozmiary polecam gorąco, nam tylko te zapinane kopertowe nie podeszły ale przez głowę wkladane rewelka i super cena a teraz jak sa te zakupy online u nich to juz wogole
No wiesz co ja mówiłam te body 56, a pajace 62, mam nadzieję, że będą okU mnie stoi już wózek, w tygodniu zamawiam łóżeczko i trochę ******* z allegro, także jakoś w połowie maja raczej już będziemy we wszystko zaopatrzeni
A jaki rozmiar ciuszków zamawiałaś? Ja zaczęłam od 62 bo 56 nie wiem czy się przydadzą![]()
Ja na małe rozmiary z Lidla poluje od ok 3 tygodni i nie ma dosłownie nic online w rozmiarze 56 i 62Ja polecam ciuszki z lidla. Oni maja zawyzone numeracjr
Moj synek urodził sie duzy a dosc dlugi wchodzil w ich rozmiar 56.do rozmiaru bodajze 68 sa mega jakościowo a potem niewiedzac czemu lipa. Ale te niskie rozmiary polecam gorąco, nam tylko te zapinane kopertowe nie podeszły ale przez głowę wkladane rewelka i super cena a teraz jak sa te zakupy online u nich to juz wogole
reklama
nieagatka
Przydadza sie. I 50-52 tez warto miec.U mnie stoi już wózek, w tygodniu zamawiam łóżeczko i trochę ******* z allegro, także jakoś w połowie maja raczej już będziemy we wszystko zaopatrzeni [emoji6]
A jaki rozmiar ciuszków zamawiałaś? Ja zaczęłam od 62 bo 56 nie wiem czy się przydadzą [emoji14]
Moja corka urodzila sie 3kg i 62 zaczela nosic jak miala 3 miesiace... Mialam bardzo malo ciuszkow na 50cm i to byl Blas, bo jednak miesiac je nosila. Musialam doslownie codziennie prac. Teraz jestem lepiej przygotowana i mam wiecej. Mala bedzie podobna wielkosciowo, w 32tc miala 1880g wiec jest okolo 50 centyla.
Ostatnia edycja: