reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja 11.10 wizyta u lekarza. Stresuje sie strasznie. Mam nadzieje ze zaleci mi kontynuacje 3x dziennie duphastonu tak jak mi powiedzial polski ginekolog w innym przypadku nie wiem co ja zrobie...bede kombinowac ale tabletek juz wiele nie mam.
A nie mówiłaś, ze od internisty receptę możesz dostać? ;)

Dzien dobry dziewczyny!
Ja czekam do 9 i idę na te bete, wyniki I tak beda po południu a wtedy już kolejek nigdy nie ma (nawet w czasach poza pandemia 9-10 jest już spokojna).
Będę czekać na te bete jak na skazanie ale z tym tsh mnie przyjaciółka uspokoiła. Jeszcze nie wie, ze jestem w ciąży ale jak jej powiedziałam o wzroście tsh to sama zaczęła wracać, ze tez miała w ciazy i to w ogóle kilka razy wyższy wynik niż mój wiec luz. A synek piękny i zdrowy <3

reklama
A nie mówiłaś, ze od internisty receptę możesz dostać? ;)

Dzien dobry dziewczyny!
Ja czekam do 9 i idę na te bete, wyniki I tak beda po południu a wtedy już kolejek nigdy nie ma (nawet w czasach poza pandemia 9-10 jest już spokojna).
Będę czekać na te bete jak na skazanie ale z tym tsh mnie przyjaciółka uspokoiła. Jeszcze nie wie, ze jestem w ciąży ale jak jej powiedziałam o wzroście tsh to sama zaczęła wracać, ze tez miała w ciazy i to w ogóle kilka razy wyższy wynik niż mój wiec luz. A synek piękny i zdrowy <3
Wlasnie nie wiem. Pytalam sie i dziewczyny mowily ze niby tak. Ale ta moja to jest lekko taka no nie okej powiem i sadze ze moze mi nie dac. Np ja musze badac poziom potasu co 3 miesiace ze wzgledu na spadki zagrazajace zyciu a ona potrafila popukac sie po glowie i powiedziec mi ze dopiero robilam badania u niej...ROK TEMU takze wolalabym do niej nie isc. Najwyzej z polski bede zalatwiac albo tu prywatnie do kogos pojde i mi wypisze. Zobaczymy dowiem sie wszystkiego za kilka godzin. 😊😅

Fajnie, że mogę pogadać z kimś kto jest w podobnej sytuacji 🙂 u mnie 6t3d ciąży i chciałam dopytać jakie macie teraz objawy? Czy to normalne, że boli tylko podbrzusze?
U mnie dzis tez 6+3 😁 tak to podobno normalne. Ja jako tako nie mam boli, mialam tylko na poczatku ale tym sie nie przejmuj ❤ u mnie przez ostatnie 3 dni byly ogromne mdlosci na wieczor i wymiotowalam a dzis juz z rana obudzilam sie z mdlosciami generalnie beznadziejne uczucie, zawrotky glowy, straszna meczliwosc, sennosc nie do pokonania, duze pragnienie i chyba tyle 🤔😊😊😊opowiadaj co u ciebie 1 ciaza czy masz juz dzieci

Mnie boli podbrzusze od pozytywnego testu, to nie jest zły znak, to normalne :)
Ja może nie mam biegunki ale prawie [emoji23]
Zupełnie inaczej niż inne dziewczyny które piszą o zaparciach. Ale ja bez ciąży mam ciągle zaparcia więc może teraz jest na odwrót hehe.
Kurcze w tej ciąży poronionej a była to ciąża bliźniacza właśnie też mnie cały czas podbrzusze bolało i miałam biegunki może dlatego tak panikuje... Ciąża z Córeczka też nie należała do łatwych ciągle wizyty w szpitalu leki antybiotyki i zagrażający poród już w 28 tygodniu ciąży.. Może dlatego tak teraz się boję nie należę do ludzi z twarda psychika i wszystko widzę w czarnych barwach choć staram się teraz uspokoić.. Mam nadzieję że wszystkie moje wątpliwości rozwieje wizyta u lekarza

U mnie dzis tez 6+3 😁 tak to podobno normalne. Ja jako tako nie mam boli, mialam tylko na poczatku ale tym sie nie przejmuj ❤ u mnie przez ostatnie 3 dni byly ogromne mdlosci na wieczor i wymiotowalam a dzis juz z rana obudzilam sie z mdlosciami generalnie beznadziejne uczucie, zawrotky glowy, straszna meczliwosc, sennosc nie do pokonania, duze pragnienie i chyba tyle 🤔😊😊😊opowiadaj co u ciebie 1 ciaza czy masz juz dzieci

Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak

Mi oprócz boli nic nie dolega no z wyjątkiem tkliwości piersi więc nie wiem czy to dobrze czy nie, a jest to 2 ciąża, 1 straciłam w 4 Tc. Dlatego strasznie się teraz denerwuje, że będzie coś nie tak
Ja 1 ciaze stracilam w 4/5t. Kazda z nas jest inna. Jesli nie masz objawow to prosze ciesz sie tym czasem 😁🥰

reklama
U mnie żadnych objawów oprócz boli podbrzusza i biegunka. Rozumiem Twój strach znany jest mi doskonale ale musisz myśleć pozytywnie choć wiem że po poronieniu nie jest to łatwe. A znasz przyczynę poronienia?

Do góry