katherinnn
Fanka BB :)
Ewidentnie jest kreska! Jedź na betępo cichu gratuluję![]()
Widać ☺ uciekaj na betę![]()
Tak widac
Lec na bete!
Pędź na betętrzymam
![]()
[/QUOTE]Tu cos widac !
Ja bym chyba smignęla na betę. Bo z tego co kojarzę to te testy są o czułości 25, a masz może jeszcze jakiś w domku ?[![]()
Cichutke gratulacje![]()
![]()
QUOTE="katherinnn, post: 19444125, member: 195923"]Dziś rano zrobiłam test. Nie jest z pierwszego moczu, bo wczesniej wstawalam na siku. Powiedzcie, czy coś widzicie?
Ogólnie powinien to być 5 dc. Ale ten mój niby okre był tak dziwny, że postanowiłam zrobić test. Dziwny, czyli bardzo skąpy, brzuch prawie mnie nie bolał. Przed domniemana @ okropnie piekły mnie piersi, nigdy tak nie miałam i przez cały okres nie przestały.
No i kurde nie wiem, co myśleć. Jechać na betę?
Jedz!! Gratulacje!!![]()
Dzięki, dziewczyny. Chociaz na gratulacje chyba jeszcze trochę za wcześnie. Ale kciuki jak najbardziej wskazane

Byłam na becie, niestety wyniki dopiero za dwa dni rano

Martwi i zastanawia mnie ten mój niby-okres, w ogóle jakieś to dziwne jest.
Jak pojawiła się krew kilka dni temu, to trochę się podłamałam, do tego jeszcze miałam ciężkie dni w pracy, nawet nie było czasu, żeby tu do Was zajrzeć i się wyżalic
A dzisiaj ten test.
Niestety w domu mam same testy z allegro, żadnego czulszego, a nie mam już czasu jeździć po sklepach, więc jutro rano powtórzę ten co mam, dla własnego samopoczucia i będę czekać na wynik bety