reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pierwsze słyszę-zielonego pojęcia nie mam🤷‍♀️może coś jak ovitrele u nas (niektóre kliniki dają też)) .🧐🧐🧐🤔🤔🤔
Dopytaj Pigułe i daj znac ,bo ciekawa jestem na co to?
jak po transferze??????????????????? @Doris30:-) ?????????????

Czytam,że to na endometriozę ,między innymi...hmmm ciekawe.może i ja poproszę -bo jak Ty masz lekką i Ci dali ,to i może mnie pomoże 🤔 🤔 🤔 🤔

reklama
Będę trzymać kciuki teraz za Ciebie 😘😘😘dawaj znać w środę. Na pewno będzie dobrze❤❤❤

Dziękuję Ci bardzo 😘 jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać 😘😘

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś 😍 a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli 😁 pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" 😉

Super kochana [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
[emoji8]
No to super [emoji4]. Teraz możesz sobie przed snem puszczać [emoji3590]
Hihi [emoji4][emoji7]
ekstra wieści[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji8]
Ale cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]15cm już [emoji7]
Kawał Dziecia[emoji4][emoji4][emoji4]Mega się cieszę ze wszystko pięknie [emoji7]
Tak mniej więcej powiedziała, bo od główki do dupki ponad 11, sama kość udowa 2.1 cm ;) jak patrzyłam to mialam wrażenie,że Dzidziolek ledwo się tam mieści;) pewnie niedługo już w całość nie będzie widać na usg ;)
Super. Bardzo się cieszę. Filmiki będziesz mogła oglądać teraz do woli w ramach uspokojenia.[emoji3]
O taaakk [emoji7]

Dziękuję Ci bardzo [emoji8] jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać [emoji8][emoji8]

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś [emoji7] a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli [emoji16] pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" [emoji6]
Wszystko bedzie cacy;) może u Ciebie uda się zrobić piekne zdjecie i już będzie widać płeć? ;)

Wszystko bedzie cacy;) może u Ciebie uda się zrobić piekne zdjecie i już będzie widać płeć? ;)

Nie mam pojęcia, a najlepsze jest to, że jakoś nie mam potrzeby wiedzieć 😁 ze względu na przymus remontu pokoju dobrze byłoby wiedzieć czy malować na niebiesko czy różowo, ale gdyby nie remont mogłabym mieć do końca niespodziankę, bo najważniejsze, że dzidziuś rośnie prawidłowo i oby był zdrowy ✊✊ imiona wstępnie i tak mamy wybrane dla chłopca i dziewczynki więc wiesz 😜

Chociaż patrząc po ostatniej pozycji na USG czyli tyłkowej z podkurczonymi nogami powinno być płeć idealnie widać 😂 😂

Nie mam pojęcia, a najlepsze jest to, że jakoś nie mam potrzeby wiedzieć 😁 ze względu na przymus remontu pokoju dobrze byłoby wiedzieć czy malować na niebiesko czy różowo, ale gdyby nie remont mogłabym mieć do końca niespodziankę, bo najważniejsze, że dzidziuś rośnie prawidłowo i oby był zdrowy ✊✊ imiona wstępnie i tak mamy wybrane dla chłopca i dziewczynki więc wiesz 😜

Chociaż patrząc po ostatniej pozycji na USG czyli tyłkowej z podkurczonymi nogami powinno być płeć idealnie widać 😂 😂
Zawsze mozesz pomalować na jasnoszary😊a dodatki w kolorze kupicie później 😊Zazdro z tymi imionami😊bo u nas wciąż wielka niewiadoma😊szort lista rośnie,wiec wybór nie robi się łatwiejszy 😊

A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)
Ale duza ta Twoja dzidzia juz i troche tajemnicza jak sie nie chce ujawnic😍😍Na nastepnej wizycie pewnie juz bedzie widac😊Najwazniejsze ze zdrowa i dobrze sie rozwija. 😘😘Zdrowka dla Was!

Dziękuję Ci bardzo 😘 jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać 😘😘

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś 😍 a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli 😁 pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" 😉
Tiaaa😀na pewno Maksik pomoże 😊
Nie no mamy listę ale na razie brak wiążącego pomysłu. Ale jak to M dzisiaj stwierdził, do listopada mamy jeszcze czas😂trudno nie przyznać mu racji😂😂😂

reklama
Laseczki
Kogo w no.vum waw polecacie???
Druga procedura
Problemy z implantacja a raczej jej brak
Ja z swojego doświadczenia polecam dr Z, może małomówny, ale w naszym przypadku skuteczny, po bardzo trudnych początkach, jestem w ciąży i mam drużynę po która mamy wracac. Aktualnie 31t.c👶. Co do dr L to słyszałam że jest dobry, ale droższy, mniej dostępny i nie przeprowadza u swoich pacjentów wszystkich procedur, tylko wyznacza inne osoby. Nie miałam z nim styczności, więc powtarzam tylko co słyszałam. 😊

Ostatnia edycja:
Do góry