Raczej nikt nie poprze brania encortonu, bo jaki lekarz będzie chciał wziąć na siebie taką odpowiedzialność. Napisałam ci na privaDziewczyny, immunologia pytania cd:
czy w obecnej sytuacji przyjmowanie equoralu i encortonu jest dopuszczane przez lekarzy do transferow?
Wiecie cos na ten temat?
Encorton przyjmowalam do poprzednich transferow, ale tego drugiego leku nie wiec nie znam przeciwwskazan... ewentualnhch skutkow ubocznych..
dzieki z gory za info!!
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
U mnie intuicja silnie podpowiada ze u mnie chłopiec. Mąż chce dziewczynkę, za każdym razem mówi o dziecku „ona” a ja jak o nim mówię to „on” i tak jakoś bliżej mam myśli do chłopca. Zobaczymy na połówkowych kto ma racjeWlasnie doczytałam ze do pupkimnie na prenatalnych lekarz zapytał czy czuje płeć...a ja zielona "jak mam czuc?" hehe a on ze no intuicja czy nie podpowiada
no ale nie podpowiadala.
Kurczę ale wiecie co.. No juz ten 2 trymestr jest ale spokojniejsza nie jestemluz mam po wizycie ale potem troszke sie martwie czy Niunia fika w brzuszku. No wierze ze fika i modle sie o to
![]()

U mnie na pewno będzie możliwość nagrania filmu z usg bo mąż nie będzie mógł być. Chyba 15€ kosztuje pendrive a pamiątka do końca życia

Liliana87
Też tak mam, ale myślę,że jak przyjdą ruchy to trochę będziemy spokojniejszeWlasnie doczytałam ze do pupkimnie na prenatalnych lekarz zapytał czy czuje płeć...a ja zielona "jak mam czuc?" hehe a on ze no intuicja czy nie podpowiada[emoji16] no ale nie podpowiadala.
Kurczę ale wiecie co.. No juz ten 2 trymestr jest ale spokojniejsza nie jestemluz mam po wizycie ale potem troszke sie martwie czy Niunia fika w brzuszku. No wierze ze fika i modle sie o to
![]()
To pewno ja bylamTeż tak mam, ale myślę,że jak przyjdą ruchy to trochę będziemy spokojniejsze
Na razie nie zaleca się. Mi lekarz powiedział że przez dwa lataDziewczyny, immunologia pytania cd:
czy w obecnej sytuacji przyjmowanie equoralu i encortonu jest dopuszczane przez lekarzy do transferow?
Wiecie cos na ten temat?
Encorton przyjmowalam do poprzednich transferow, ale tego drugiego leku nie wiec nie znam przeciwwskazan... ewentualnhch skutkow ubocznych..
dzieki z gory za info!!
bazylia128
Dziewczyny jakie mialyscie wyniki komorek nk ja mam 12 i wedlug nich to norma? Przyszla mi czesc wynnikow i tam wszystko jest w normie... Czekam jeszcze do jutra na pozostale...
He he he, mi też tak napisał na początku marca [emoji846]. Wiedziałam, że tak napiszeUWAGA!
Paśnik odpisał. Napisał że na razie proszę się wstrzymać z transferem na miesiąc/dwa z racji pandemii.
W domu sprawdzę ile miałamDziewczyny jakie mialyscie wyniki komorek nk ja mam 12 i wedlug nich to norma? Przyszla mi czesc wynnikow i tam wszystko jest w normie... Czekam jeszcze do jutra na pozostale...
reklama
bazylia128
Dzięks. Ana itd mam ujemne i oczywiscie nie wykryto przeciwcial przeciwlozyskowych, przeciw plemnikowych wszystko jest ok ale jeden wynik wyszedl podand norme jak mozesz o sprawdz u siebie CD4/CD8 ratio norma do 1,9 a ja mam 2,2 ale to chyba nie jest duzo ponad norme co? Napisalam do aduski ale ona tu za czesto nie bywa...W domu sprawdzę ile miałam
Podziel się: