Też tak pomyślałam ale monitoring (wykluczył)Rób test! [emoji3]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak pomyślałam ale monitoring (wykluczył)Rób test! [emoji3]
Też tak pomyślałam ale monitoring (wykluczył) [emoji848]owu były jakieś tam małe pęcherzyki tylko były i nie kupiłam testu [emoji848]
Ja aż takiego szczęścia chyba nie mam ale było by super już tak długo się staramy ale nie robię sobie nadziejiSłyszałam o przypadkach ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji854]
Zrób test owu, teraz taka moda [emoji1787][emoji12]
A może to owulacja dopieroJa aż takiego szczęścia chyba nie mam ale było by super już tak długo się staramy ale nie robię sobie nadzieji![]()
Może idź z tym do lekarza , a boli Cię jak sie poruszasz?A u mnie dziś dziwnje. 9dpo i pamiętacie moja gulke? Eh jak dużo się poruszam to kłuję mnie ogólnie podbrzusze. I dziwna sytuacja widzę mnóstwo żył na łonie? Nie wiem jak wam wytłumaczyć na dole podbrzusza i tam gdzie ta gulka to żyły a szczególnie jedna taka niebieska. Dziwne.. Boże niech ta miesiączka przyjdzie to się uspokoje bo nie wiem na czym stoję
Ja w udanym cyklu od mniej więcej 8dpo albo i wcześniej miałam piersi jak kamienie i lekko nadwrażliwe. Tzn z perspektywy czasu lekko bo wtedy mi się wydawało że strasznie wyczuloneNie mogę tego nazwać bólem. To nie jest bol. Pieprze już jak potluczona. Taki dyskomfort. Piersi dalej nie do dotknięcia. Najgorszy cykl w życiu..
A u mnie dziś dziwnje. 9dpo i pamiętacie moja gulke? Eh jak dużo się poruszam to kłuję mnie ogólnie podbrzusze. I dziwna sytuacja widzę mnóstwo żył na łonie? Nie wiem jak wam wytłumaczyć na dole podbrzusza i tam gdzie ta gulka to żyły a szczególnie jedna taka niebieska. Dziwne.. Boże niech ta miesiączka przyjdzie to się uspokoje bo nie wiem na czym stoję