reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Myślałam że to racuchy bo za mną chodzą i chyba już dziś nadszedł ich dzień [emoji3][emoji3] ale takie placuszki też bym chętnie zjadła wyglądają pysznie. A na czymś rosną (drożdże proszę soda) czy ciasto naleśnikowe?
Proszek. Prościzna straszna, a pyszne.

reklama
Może to lepiej że nic nie wyszło bo nie będzie ryzyka związanego teraz z leczeniem. Wiem że lepiej było by mieć jakąś chorobę na którą można wszystko zrzucić ale z dwojga złego jak nie ma potrzeby dodatkowych leków to może lepiej ich nie brać.
zalamalam sie ;( pryszly znowu wyniki i wszystko jest dobrze NIE STWIERDZONO ;( czekamy jeszcze tylko na kir... mialam nadzieje ze cos wyjdzie dostane tabletke i sie uda [emoji22][emoji22][emoji22] nie ma czego leczyc ...

A nie przypadają Ci się? Bo jak cukier ( A serki slodki) to mogą. Ja mam indukcje i jestem w goracej wodzie kapana więc lubię przypalić. [emoji3][emoji3][emoji3][emoji1786][emoji1786]
Proszek. Prościzna straszna, a pyszne.

Paczka poczeka😘co Ci dokladnie wyszło?
I to nie jest źle ze masz dobre wyniki!!!To dobrze!!!
Pamiętaj ze masz zdrowy zarodek. Jak immuno ok to tym bardziej będziesz mogla podejść do transferu bez obaw o korona.
chcialam dostac lek ;( a mialam taki dobry dzien - malo tego sa bardzo dobre ;( dzwonilam do radwana to mi powiedzial ze do skutku i ze tak pojerzewal 😢 ie wiem jeszcze tylko chyba genetyka mi zostala

Mi też daleko do optymizmu, czekam aż ten syf się rozleje bo to kilka dni do 10ego i nie wiadomo co i jak będzie, nie włączyłam dziś tv ani na chwilę, nawet radia nie... ale za to zrobiłam coś optymistycznego. Placki z serka homo😊Polecam na doły wszelkie😊
Ooo bardzo pozytywne 😁
Ja mam szarlotkę 🤣😊

reklama
Do góry