reklama
Kate tyś to jest artystka
chciałąbym być tak wygadana jak Ty![]()
Eeee tam wygadana;-)
ja tylko punkt po punkcie pokazuję, że nie mają racji
spokojnie, rzeczowo, kulturalnie
hehehehe
czarna551
Fanka BB :)
no właśnie Kate ładnie i kulturlnie

Kulka spotkanie na którym obowiązkowo musi być Pati!!! A nóż widelec na nią by spadło i rozumu jej dodało

Kulka spotkanie na którym obowiązkowo musi być Pati!!! A nóż widelec na nią by spadło i rozumu jej dodało

Dlaczego innych praca szuka?:--
-(
Ide po kawe
A mleczko masz?

Może praca szuka, bo te osoby nie szukają pracy

Witam kawusiowo:-)
mam w du pie, po raz kolejny rzucam szukanie
Mleczko mam
Co do żałoby dziś... Ja mam w sercu żałobę bo dziś pogrzeb Majeczki. Dusza płacze, łzy się do oczu cisną, serce żal potworny ściska... dzieci nie powinny umierać. Nie przed rodzicami.
A co do tej durnej żałoby narodowej:
polacy zakochani w żałobach narodowych
Podpisuję się pod tym tekstem w interii rękami i nogami
Owszem ,uczczę pamięć lotników minutą ciszy, wspomnieniem, czy modlitwą, ale żałobę ogłoszoną przez Naszego Pana Prezydenta mam w .... I nie chciałabym być maturzystą któremu właśnie NPP odwołał studniówkę.

Mleczko mam

Co do żałoby dziś... Ja mam w sercu żałobę bo dziś pogrzeb Majeczki. Dusza płacze, łzy się do oczu cisną, serce żal potworny ściska... dzieci nie powinny umierać. Nie przed rodzicami.
A co do tej durnej żałoby narodowej:
polacy zakochani w żałobach narodowych
Podpisuję się pod tym tekstem w interii rękami i nogami

Owszem ,uczczę pamięć lotników minutą ciszy, wspomnieniem, czy modlitwą, ale żałobę ogłoszoną przez Naszego Pana Prezydenta mam w .... I nie chciałabym być maturzystą któremu właśnie NPP odwołał studniówkę.

reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Witam laseczki
Ale sie tu dzieje :-) nie czytałam jeszcze wszystkiego ale juz wiem ze Gratuluje Kasi z :-) ale super nam sie gromadka robi
Moze ktos mi stresci troszke?
Ale sie tu dzieje :-) nie czytałam jeszcze wszystkiego ale juz wiem ze Gratuluje Kasi z :-) ale super nam sie gromadka robi

Moze ktos mi stresci troszke?