Asia Kasia
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny... Ja dzisaj obudziłam się z temp... Jestem nie do życia z jedzenia wchodzą mi tylko jabłka serki i ewentualnie sam makaron z sosem... Tak mi się kręci w głowie że to nie pojęte 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wiesz jakie przysługują Ci prawa ? W szpitalu ? Szczątkowy urlop macierzyński.
Pochówek. Kiedy jedziesz do szpitala ?
Jeśli chcesz odezwij się do mnie na priv
Pochówek czego w 7 tyg?
Jak ma się sama oczyścić to wszystko z krwią wyjdzie...
Tez mam 22 maja i to o 19.40. Razem to jajo będziemy znosićTruskawki to moja miłość teraz ❤ Właśnie zajadam serniczek na zimno z toną truskawekA jak mi zapachną, to nie ma przeproś... nie mogę się doczekać swoich ogródkowych
U mnie objawy wciąż te same, czyli na szczęście mało dokuczliwe
Dajcie znać, jak tam po wizytach dzisiaj. Ja mam dopiero 22 maja i chyba jajo zniosę do tego czasu :/
Tez mam 22 maja i to o 19.40. Razem to jajo będziemy znosić
Hm może sobie tez serniczek zrobię, mąż ma dziś donieść truskawek bo się skończyły![]()
JA mam 28 maja i tez już się doczekać nie mogę wiec chyba ten detektor tetna kupię bo ja zwariuje jak są takie przerwy między usgTruskawki to moja miłość teraz ❤ Właśnie zajadam serniczek na zimno z toną truskawekA jak mi zapachną, to nie ma przeproś... nie mogę się doczekać swoich ogródkowych
U mnie objawy wciąż te same, czyli na szczęście mało dokuczliwe
Dajcie znać, jak tam po wizytach dzisiaj. Ja mam dopiero 22 maja i chyba jajo zniosę do tego czasu :/
Tak bardzo mi przykroWitam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać.
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.
Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie❤.
Ja nie widzę... może Ty widzisz na żywo więcej. Ale może faktycznie jest tam pęcherzyk żółtkowy.Dziewczyny wybaczcie ze truje, przyjrzalam sie dzis temu pecherzykowi i zauwazylam tam w srodku kulke jakby otoczke.. na dole w pecherzu ,golym okiem widac..![]()