reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Fredka prosilas to wysylam zdjecie co nie kotre bo reszty mi sie nie chce i zaraz opisze ;)
Tyyy, faktycznie żeś poszalała, ale skarbów w tych pudełkach 😍.
I budleje kupiłaś 😍. Takiej różowej nie mam, zazdro 😍. Białą mam i jest wysoka na 1,5m. No nie chce mi się zdjęcie wgrać, ciągle pokazuje 0 %.
O, cicho, idzie coś, już 10% jest, dupa, nie wgrywa

Tak też te wszystkie dodatki braliśmy U nas FAMSi 7 lat temu zrobiło robotę bo były najlepsze jakościowo blastki dopiero w tej 3ciej stymulacji .. Mam pęcherzyki 3 nadające sie do punkcji bo reszta za mała - 17mm, 20mm i ten przerośnięty 23mm więc jeśli będzie z tego choć jeden zarodek to i tak będzie cud..
To nieźle urosły od ostatniego podglądu. No to chyba jednak sobota😊

I budleje kupiłaś 😍. Takiej różowej nie mam, zazdro 😍. Białą mam i jest wysoka na 1,5m. No nie chce mi się zdjęcie wgrać, ciągle pokazuje 0 %.
to zmniejsz w paincie ja tak robie i wchodza ;) ja oczywiscie najbardziej sie ciesze z tych kamieni mozna sie fajnie tym zbawic ;)

Mamy 4 mrozaczki. W sumie moj Łukasz moze załatwić sobie ten papier ale nie wiem czy mi sie uda[emoji848][emoji848][emoji848]
No to spróbujcie podejść do transferu jak się uda. A jak się te papierki da ogarnąć to już w ogole bylo by super. Oczywiście jak byście chcieli niebodbywac tej kwarantanny.

ja je kupilam ale bede je sadzic na razie w donnicach ;) chyba tak moge? Tak pisalas? Widzialas na zdjeciu ze innaczej Ozi mi wszystko zje a Toli nie wspomne!!!!

To pierwsze ro rosman dobrze ze nie robilam haulu zakupwego 😂👍 teraz bede na dnich myc meble w kuchni bo jednak na jasnych wszystko widac, musze odswiezyc zmywarke, lodowke i pralke ;) i oczywiscie doszlo duuuzo duperelek takich z kosmetykow kolorowych i pierdoly do kapieli - bradzo lubie te sole z isana sa tanie ale daja duzo piany i barwia wode ;) udalo sie kupic baldeja i ma 4 dwie biale i dwie rozowe juuupppiiiii tak sie ucieszylam, moja mam oczywiscie tez sobie kupila, no i idac do kasy wzielam do domy to biale cos i to filoetowe cosbo mi sie podobalo ;) Ale kupilam kilka sztuk tych zywych kamieni - jaki czad-one tanie bo 3 zl za doniczke taka mala, ale te kamienie kwitną i bede robic z nich kompazycje w takich naczyniach szklanych do tego dobralam sobie kamyki, ziemie do kaktusow i tnawoz do kaktusow i jakies pierdoly i bede sie tym bawic ;) No i te donnice do pomidorkow i chyba to wsyztka aha i bukszpan taki wiekszy jeszcze wzielam ;) Rodzice wzieli borowki i aronie i jakis iglak co sie BABA nazywa ;) Jak przyjechalam do domu to oczywiscie rosman i szybko zrobilam zupke pieczarkowa ;) Do Łukasza przyjechal jakis facet w sprawach PRACOWYCH ;) to ja sie ubralam w taki termoaktywny dres i pobieglam do rodzicow - mam do nich lasami jakies 4, 20 km... Pomagalam im to wszystko sadzic - wyszlo jakies 40 sztuk borowki i kilka aroni, cos tam jeszcze beda dokupywac - to wszystko oczywiscie nad staw ;) I potem moj tata nas poczestowal drinkiem z whisky ze spritem - sam nie pil bo juz wspomnalam ze kiedys mial problem z alko ;) no a my jak wypilysmy po jednym a bylo takie smaczne to zawolalysmy po drugim🤑🤭🤪:laugh2: normalnie sie ostatnio wyluzowalam - ale jutro juz nie pije ;) Jakkkkk mmmiii ssieeee dobrze wracalo 😅😅😅 teraz szybki proszynic i musze siedziec przy tych moich chwastach i pownosci do domku to co trzeba ;)
Ale poszalałaś😍. Będziesz miała całe podwórko motyli, zobaczysz ❤️. Ale bym z tobą tak sobie pobiegła 😘

Ale poszalałaś😍. Będziesz miała całe podwórko motyli, zobaczysz ❤. Ale bym z tobą tak sobie pobiegła 😘
Obawiam sie ze jak bysmy razem posmakowaly to ciezko bylo by nam dobiedz do domku ;) Ja cie caly czas zapraszam do soebie ) Musmi sie w koncu spotkac a najlpeiej dopoki nie bierzemy lekow ;) Ja cie zapraszam z Siwym moj Łukasz napewno by sie z nim dogadal ;) Jeszcze nie dawno byl plan ze @Camilleka miala tez przyjechac ;(

no a ja za Ciebie jak bede trzymac kciuki ;) Ja mam takie podejscie ze zrobilam wszystko co moglam - doslownie, chyba juz nic wiecej nie moge zrobic... I jakos tak czuje ze na tym sie ta moja walka nie skonczy ;( ale jestem gotowa i biore juz teraz wszystko na klate a niestety nie mam takich cycorkow jak tu piekne dziewczynki ;)
Kochana ja wierzę że tym razem na pewno wam sie uda i niedługo bedziesz miała dzidziusia w brzuszku i piekne cycusie😉

reklama
Masz racje kochana ale niewiem czy Czechu sie zgodzi. Bo ostatnio naciskal na ta histeroskopie. Musze zadzwonić i jak najszybciej sie z nim skontaktować
Ale jak to czy się zgodzi?? Przecież to Wy podejmujecie decyzje, to nie on bedzie czekal kolejne pol roku a moze wiecej aż bedzie mozliwosc taka a teraz tym bardziej przy tej koronie sie zmienila sytuacja i zamiast ciągle gdybac to trzeba podejmować jakieś decyzje bo tak można w nieskończoność stać w miejscu.. W sumie to tylko moje zdanie, jeśli upieracie sie przy histeroskopii to sami zdecydujcie ale chyba właśnie pytasz nas o zdanie. Skoro lekarz za Was decyduje to chyba macie przesądzone ale to dziwne że Wy nie mozecie finalnie tej tej decyzji podjąć..

Do góry