reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
To tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę? :)

Skąd jesteście? To Wasza pierwsza ciąża?

Pierwsza a jestem z łódzkiego

Ja mam 171 cm i 86-87 kg i na bank zobaczę swój pesel na wadze 🤣🤣🤣 ale wolę wyglądać jak słoń A mieć zdrowe dziecko.

mi bmi pokazuje nadwagę. Teraz tym się nie przejmuję, będę się odchudzać po ciąży.
Moja mama strasznie przytyła w ciąży więc jestem na to przygotowana.

Ostatnia edycja:
M

Ja dziś miałam
Morfologia
Rozszerzone żelazo
Tarczyca
Grupa krwi
Hcv
Hiv
Rozyczka
Rzezaczka
Glukoza
Mocz
I jeszcze coś mialam
O matko, ile badań, juz sie boję na sama mysl o pobieraniu krwi. Jak robilam bete to kobietka miala problem, zeby mi krew pobrac, wolno leci i jest gęsta. Moze macie jakies sposoby, zeby lepiej leciało (przed badaniem wypilam 3 szklanki wody, nie pomoglo) ?

O matko, ile badań, juz sie boję na sama mysl o pobieraniu krwi. Jak robilam bete to kobietka miala problem, zeby mi krew pobrac, wolno leci i jest gęsta. Moze macie jakies sposoby, zeby lepiej leciało (przed badaniem wypilam 3 szklanki wody, nie pomoglo) ?

No właśnie ja pije 2-3 l wody dziennie plus słaba kawa lub cappuccino. Woda dla mnie to tragedia męcze sie strasznie zeby pic. I dziś podczas pobrania moja krew leciała z takim Ciśnieniem ze pielęgniarka mówi oooo pani to jest dobrze nawodniona haha myślę sobie dobrze nawodniona to ja byłam przed ciaza w weekendy %%%% 🤣🤣🤣🤣

Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami ,ja dopiero idę 25.05 .
Jedyne co mnie pociesza że na wizytę idę z mężem i Pani doktor przy ostatniej wizycie powiedziała że na następnej wizycie będziemy mieli piękny widok na usg.😊
Jakie badania musicie zrobić?
Ja mam morfologie ,mocz, grupę krwi i poziom glukozy 🙄
Mam te same

Dziewczyny czy któraś z Was ma grupę krwi 0rh- a mąż rh+, co w takim przypadku?
Takie coś znalazłam
Screenshot_20200515-155536_Chrome.jpeg

reklama
Do góry