Ada0701
Fanka BB :)
Nigdzie nie napisałam ze chcę miec chore dziecko, dziewczyna napisała post wiec jej odpisałamZgadzam sie z Tobą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdzie nie napisałam ze chcę miec chore dziecko, dziewczyna napisała post wiec jej odpisałamZgadzam sie z Tobą
To tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę?
Skąd jesteście? To Wasza pierwsza ciąża?
Ja mam 171 cm i 86-87 kg i na bank zobaczę swój pesel na wadzeale wolę wyglądać jak słoń A mieć zdrowe dziecko.
O matko, ile badań, juz sie boję na sama mysl o pobieraniu krwi. Jak robilam bete to kobietka miala problem, zeby mi krew pobrac, wolno leci i jest gęsta. Moze macie jakies sposoby, zeby lepiej leciało (przed badaniem wypilam 3 szklanki wody, nie pomoglo) ?M
Ja dziś miałam
Morfologia
Rozszerzone żelazo
Tarczyca
Grupa krwi
Hcv
Hiv
Rozyczka
Rzezaczka
Glukoza
Mocz
I jeszcze coś mialam
Tak... Pije wodę hektolitrami, nigdy mi się tak pić nie chciało jak terazDziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Mi się wczoraj marzył taki tłusty pączek, jeszcze cieplutki hahaJezu no dziś to mnie pogielo. Taka mialam ochotę na fast-food i co do maczka A jak. I lody jadłam A zagryzalam cheesburgera... masakra
O matko, ile badań, juz sie boję na sama mysl o pobieraniu krwi. Jak robilam bete to kobietka miala problem, zeby mi krew pobrac, wolno leci i jest gęsta. Moze macie jakies sposoby, zeby lepiej leciało (przed badaniem wypilam 3 szklanki wody, nie pomoglo) ?
Mam te sameDziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami ,ja dopiero idę 25.05 .
Jedyne co mnie pociesza że na wizytę idę z mężem i Pani doktor przy ostatniej wizycie powiedziała że na następnej wizycie będziemy mieli piękny widok na usg.
Jakie badania musicie zrobić?
Ja mam morfologie ,mocz, grupę krwi i poziom glukozy![]()
Takie coś znalazłamDziewczyny czy któraś z Was ma grupę krwi 0rh- a mąż rh+, co w takim przypadku?
Takie coś znalazłamZobacz załącznik 1120401