bazylia128
Fanka BB :)
No zaproscie mnie tezO ja wpadam!!!! Jeszcze jak obiecujesz ze w cycki pójdzie!!!pozarlabym cała i się nie podzieliła, tak pysznie wyglada!!!!
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zaproscie mnie tezO ja wpadam!!!! Jeszcze jak obiecujesz ze w cycki pójdzie!!!pozarlabym cała i się nie podzieliła, tak pysznie wyglada!!!!
![]()
noooooJakby w cycki szło to @bazylia128 nie dałaby nam ani kawałeczka, z blaszką by zjadła.
No znam już te ich nowe ch****e wymysły...Dzięki dziewczyny, pobrano mi 4 pęcherzyki ale nic nie wiem co dojrzałe, czy dojrzałe wogole itd bo w Invicta nie mówią... Pani pseudo opiekun pacjenta miała się dowiedzieć i zadzwonić ale nie zadzwoniła... Dowiem się w czwartek po hodowli tylko nie wiem czy wogole coś będą hodować nawet! Zaje....ta ta Invicta pacjent nie ma prawa za wiele się dowiedzieć...
No to super wieści!!! Trzymam kciukiJestem już po wszystkim.Z 5 pęcherzyków które pobrali okazały się 3 dojrzałe.Jak zapytałam o ten niski estradiol to mi Pani odpowiedziała ze przy lekach które brałam do stymulacji to ten wynik estradiolu może być zaniżony i estradiol nie zawsze w tej sytuacji rośnie z ilością dojrzałych pęcherzyków.Teraz czekam do poniedziałku ile się z tego zapłodniło.A stymulacja trwała 9 dni.
No zaproscie mnie tezTo ja cycki najbardziej potrzebuje
![]()
Dziękuję!!! ja desperado mohito na plażyJA tez sie dałączam dzisiaj wypije ze trzy desperadosyZa Ciebie - bo wierze ze bedzie dobrze, musi byc
![]()
To dobru wynik! Jakie brałaś leki że niby zniżał estradiol?? Pierwsze słyszę że są takie...Jestem już po wszystkim.Z 5 pęcherzyków które pobrali okazały się 3 dojrzałe.Jak zapytałam o ten niski estradiol to mi Pani odpowiedziała ze przy lekach które brałam do stymulacji to ten wynik estradiolu może być zaniżony i estradiol nie zawsze w tej sytuacji rośnie z ilością dojrzałych pęcherzyków.Teraz czekam do poniedziałku ile się z tego zapłodniło.A stymulacja trwała 9 dni.