reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny, pobrano mi 4 pęcherzyki ale nic nie wiem co dojrzałe, czy dojrzałe wogole itd bo w Invicta nie mówią... Pani pseudo opiekun pacjenta miała się dowiedzieć i zadzwonić ale nie zadzwoniła... Dowiem się w czwartek po hodowli tylko nie wiem czy wogole coś będą hodować nawet! Zaje....ta ta Invicta pacjent nie ma prawa za wiele się dowiedzieć...
No znam już te ich nowe ch****e wymysły...
Trzymam kciuki żebyś w czwartek dostała dobre wieści. Przynajmniej jeden zarodek!!! A każdy kolejny to już będzie mega dobry news✊✊✊

Jestem już po wszystkim.Z 5 pęcherzyków które pobrali okazały się 3 dojrzałe.Jak zapytałam o ten niski estradiol to mi Pani odpowiedziała ze przy lekach które brałam do stymulacji to ten wynik estradiolu może być zaniżony i estradiol nie zawsze w tej sytuacji rośnie z ilością dojrzałych pęcherzyków.Teraz czekam do poniedziałku ile się z tego zapłodniło.A stymulacja trwała 9 dni.
No to super wieści!!! Trzymam kciuki ✊😘

Jejjekuuu ja wstalam dzisiaj o 6 rano, wypilam kawe i pojechalam z rodzicami na rynek tym razem po porzczeke ;) @fredka84 tez wzielysmy sobie jabluska, ziemniaki, jajak - mamy od Zochy ;) truskawki polskie, botwinke bede gotowac - uwielbiam, kasze taka drobna nigdzie jej w sklpie nie dostaniesz i takie tam ;) Ale bylo tak zimno, no tak wymarazlam, pozniej jeszcze sadzilam na d stawem i troche czasumi zeszlo i jak wrocilam do odmu to tylko zrobilam rosolek i na chwile sie polozylam i tak milo mi sie zrobilo ze zasnelam :o przeciez ja nie spie w dzien ;) To chyba od tego zimna ;) I spalalam dwie godziny :odziwne uczucie tak sac w dzien, jak wstalam to az nerwow dostalam :realmad: bo mi szkoda dnia i pewnie teraz w nocy nie bede mgla zasnac ;)

Jestem już po wszystkim.Z 5 pęcherzyków które pobrali okazały się 3 dojrzałe.Jak zapytałam o ten niski estradiol to mi Pani odpowiedziała ze przy lekach które brałam do stymulacji to ten wynik estradiolu może być zaniżony i estradiol nie zawsze w tej sytuacji rośnie z ilością dojrzałych pęcherzyków.Teraz czekam do poniedziałku ile się z tego zapłodniło.A stymulacja trwała 9 dni.
To dobru wynik! Jakie brałaś leki że niby zniżał estradiol?? Pierwsze słyszę że są takie...

reklama
Do góry