reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze ale nas wystraszylas. Myslalysmy ze cos sie stało ale naszczescie jest wszystko dobrze ❤ U mnie kochana nic ciekawego praca i dom. Zastanawiamy się z mezem czy podejść do transferu bez histero bo niesety nie mam jak sie dostac do Polski. Raczej jestesmy zdecydowani na lipiec ze zaczynamy działać 😉
ja bym zaczekala i zrobila histero. Szkoda kazdego zarodka. A nawet "pogmeranie" podczas badania moze juz cos dac. Niektorzy podobno zachodzili w ciaze naturalnie po samej histeroskopii. Ja niestety zrobilam ja dopiero po 3 nieudanych transferach i zalowalam ze nie wczesniej. Ateraz jestem po histero i do kolejnej procedury minie pewnie 4 miesiace

Woasnie opendzlowałam tartę do kawki. Która do mnie wpada? Napewno pójdzie nam to ciacho w cycolki, nie w dupkę 😜. @bazylia128 co tak cicho siedzisz 😘. Nasza powsinoga wróciła 😍. Widziałam że też nie miałaś sumienia jej za włosy wytargać 😂
U mnie pizga chłodem, no co za pogoda 🤦
Zamawiam samolot i lece do Ciebie 🤣😁😁😁😁

ja bym zaczekala i zrobila histero. Szkoda kazdego zarodka. A nawet "pogmeranie" podczas badania moze juz cos dac. Niektorzy podobno zachodzili w ciaze naturalnie po samej histeroskopii. Ja niestety zrobilam ja dopiero po 3 nieudanych transferach i zalowalam ze nie wczesniej. Ateraz jestem po histero i do kolejnej procedury minie pewnie 4 miesiace
Tylko u mnie problem ze ja mieszkam za granicą. Samoloty nie kursuja a ja mam 1800 km do kiliniki. Zeby zrobic histeroskopie i zaraz transfer musiałabym byc w Polsce około 2 miesięcy plus kwarantanna. Nie stać nas na to. Niewiem kiedy to sie skonczy ale moze to trwac w nieskończoność 😞

To dziś mogę opić ta punkcje oficjalnie wieczorem :laugh2: @fredka84 przyłącz się z piwem wieczorem wirtualnie!! Wiecie co, jeszcze zdążył nas nasz najemca na ostatnią chwilę wystawić do wiatru ale cudem dziś się udało i mamy chętnych parę z maluszkiem, zakochani są w naszej Wyspie i szukali już jakiś czas tam mieszkania... A wczoraj miałam takiego nerwa na kolesia bo zaufali mu, prosil od miesiąca aby trzymać i nad na koniec wystawił jeszcze w taki chory sposób... Tracę wiarę w ludzi w tym kraju!
To ja sie dołączam do was . Tylko zamiast piwka to wypije winko🍷.
A ten koles co was wystawil to jakiś dupek😡 jak tak można 😡

To ja sie dołączam do was . Tylko zamiast piwka to wypije winko🍷.
A ten koles co was wystawil to jakiś dupek😡 jak tak można 😡
Dawaj wino! Ja zaraz zasiadam na plaży z bro! Może nie jednym :p Syn u babci, 'kiedy nie ma dzieci to jesteśmy niegrzeczni'
Koleś przesadzil, historia jest dłuższa, prosił nas potem żeby później mu wynająć ale już mu nie ufamy i dziś umówiliśmy się z rodzinką młoda z maluchem 7 miesiecznym bo im się miejsce bardzo podoba i długo tam czegoś tam właśnie szukali ;)

reklama
Dawaj wino! Ja zaraz zasiadam na plaży z bro! Może nie jednym :p Syn u babci, 'kiedy nie ma dzieci to jesteśmy niegrzeczni'
Koleś przesadzil, historia jest dłuższa, prosił nas potem żeby później mu wynająć ale już mu nie ufamy i dziś umówiliśmy się z rodzinką młoda z maluchem 7 miesiecznym bo im się miejsce bardzo podoba i długo tam czegoś tam właśnie szukali ;)
Kochana twoje zdrowie 🥂 właśnie otworzylam winko🍾 wiec pijemy 🤣a jak bede pisac jakieś glupoty to mnie opierd...l 😂
Bardzo trzymam kciuki zeby wam sie udalo✊
Co za kut..as jeszcze myslal ze bedziecie na niego czekac. Bardzo dobrze zrobiliscie ze wynajeliscie tej parze z dzieckiem wasze mieszkanie. Wiesz my ostatnio zaczęliśmy sie zastanawiac zeby kupic jakies male mieszkanko w Gdansku albo Gdyni. Zakochalismy sie w Trójmieście 🥰

Załączniki

• 20200516_174559.jpg
    20200516_174559.jpg
    791,2 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Do góry