Deszczówka jest najlepsza do podlewania kwiatów, a teraz jeszcze jak są takie suche lata to wszyscy chcą zbierać wodę. U nas w tamtym roku był przez pewien czas zakaz używania wody z wodociągu do podlewania. Zmniejszyli też ciśnienie, że ludzie wieczorem nie mogli się umyć bo woda ciurkiem leciała. No i dlatego powinno się zbierać deszczówkę z rynien, tak jak ci Czarnulka wytłumaczyłai o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszalejeJa koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily
Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac
(sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?
reklama
Działa tak jak Twoja, tylko kranik muszę dokupić bo nie mieliBeczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla![]()
No, w końcu komuś się podobaTylko się w niej nie chowaj przed Siwym, jak np zdarzy Ci się auto zarysowac czy cuś [emoji23]
Piękna kanka, piękna!

Czarna1985
Fanka BB :)
Aaa super to mysle ze będziesz bardzo zadowolonaDziała tak jak Twoja, tylko kranik muszę dokupić bo nie mieli

Kochana dobrze widzę macie Audi A6????sorki ale musialam zapytać

No, kuwa jak to zobaczyłaśAaa super to mysle ze będziesz bardzo zadowolona
Kochana dobrze widzę macie Audi A6????sorki ale musialam zapytać![]()

Aduś16
Namawiaj dalej!! Ja prawdziwy reset to tylko na plaży....z jakimś piwemZazdroszczę tej plaży, dawno nie byłam ..... właśnie namawiam męża na wyjazd w czerwcu i nie chce jechać![]()
Czarna1985
Bo ja tez mam tylko białąNo, kuwa jak to zobaczyłaś![]()

Najlepsza jest nasza historia. Wcześniej mielismy A4 jezdzil moj maz a ja mialam Corse. Maz postanowił ze kupujemy cos nowego wiec kupil sobie A6. Ja oczywiscie protest. Po chu..j nam takie duze auto , afera w domu. Maz kazal mi wziąść sie przejechać. Wyszlo tak ze ja jeżdżę Audi a on Corsa

Ale ze mnie jedza co....

Aduś16
Ja też to zobaczyłamNo, kuwa jak to zobaczyłaś![]()

bazylia128
I tyle zamieszania o troche wodyMoja tak wyglada i jest podłączona do rynien na dachu. Jak deszcz pada w jest taki wlew w rynnach i ta woda leci do beczki. Ja mam koreczek. Jak potrzebuje wody to odkrecam i sobie leci. Mam nadzieję ze zrozumialas o co mi chodzibo u mnoe ciezko z tlumaczeniem
![]()

reklama
bazylia128
oka juz kumamDeszczówka jest najlepsza do podlewania kwiatów, a teraz jeszcze jak są takie suche lata to wszyscy chcą zbierać wodę. U nas w tamtym roku był przez pewien czas zakaz używania wody z wodociągu do podlewania. Zmniejszyli też ciśnienie, że ludzie wieczorem nie mogli się umyć bo woda ciurkiem leciała. No i dlatego powinno się zbierać deszczówkę z rynien, tak jak ci Czarnulka wytłumaczyła
Podziel się: