bazylia128
Fanka BB :)
hehhehehhehe kto wie co sie bedzie dzisiaj dzialoO
O proszę, tylko na ulicy nie wyląduj z sąsiadami, bo kolana będą znów zdarte![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehhehehhehe kto wie co sie bedzie dzisiaj dzialoO
O proszę, tylko na ulicy nie wyląduj z sąsiadami, bo kolana będą znów zdarte![]()
Ja tez tak dzisiaj w dzien spalamO proszę, moje koty.... Właśnie 67 raz już śpi, zmęczony życiem.
Zobacz załącznik 1120835
W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydaćA wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż Włosi. Nie wiem co o tym sądzić
. Najgorsze jest że nie wiemy na jakich danych możemy polegać
![]()
i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszalejeZobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka. Czyż nie jest urocza
. Ale będę wodę zbierała
.
I jeszcze pieski jak mnie pilnowały czy dokładnie pieliłam.
Beczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?Zobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka. Czyż nie jest urocza
. Ale będę wodę zbierała
.
I jeszcze pieski jak mnie pilnowały czy dokładnie pieliłam.
Zazdroszczę tej plaży, dawno nie byłam ..... właśnie namawiam męża na wyjazd w czerwcu i nie chce jechaćZdrówko! Już po plaży, reszta w domu przy NetflixAniu to dobry pomysł, trzeba iść za głosem serca jeśli chodzi o wybór miejsca na ziemi dla siebie
Ja od lat jestem kochana w tym widoku
![]()
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydać
co na tym forum już było ogłaszane w kwietniu. Prawda jest taka że u nas na razie nic nie wiadomo, w którą stronę to wszystko pójdzie....kto to może wiedzieć. Nawet w takich krajach jak Włochy czy Hiszpania nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy, bo jakieś jednostki chorują. .....Portugalczycy też jak i u nas nie mają armagedonu, to samo w Czechach czy Słowacji....Nas zamkneli i tyle, pewnie bali się co to będzie w naszych szpitalach. Wyszło to nawet dobrze. Nie to że ich chwalę, mojego głosu ta władza nigdy nie dostanie....
Oj ja tez sie w nich zakochalamBeczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla![]()
Moja tak wyglada i jest podłączona do rynien na dachu. Jak deszcz pada w jest taki wlew w rynnach i ta woda leci do beczki. Ja mam koreczek. Jak potrzebuje wody to odkrecam i sobie leci. Mam nadzieję ze zrozumialas o co mi chodziOj ja tez sie w nich zakochalamtakie ladne dostojne a moje trzy wszystkie w inny desen kundlowate
i ty tez to masz- niech mi ktos wytlumaczy pi co to jest?