reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_20200516_164727.jpg
IMG_20200516_170900_1.jpgA to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
I jeszcze pieski jak mnie pilnowały czy dokładnie pieliłam😀.

A wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż Włosi 🤔. Nie wiem co o tym sądzić 🤔. Najgorsze jest że nie wiemy na jakich danych możemy polegać 🤔
W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydać :)
co na tym forum już było ogłaszane w kwietniu. Prawda jest taka że u nas na razie nic nie wiadomo, w którą stronę to wszystko pójdzie....kto to może wiedzieć. Nawet w takich krajach jak Włochy czy Hiszpania nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy, bo jakieś jednostki chorują. .....Portugalczycy też jak i u nas nie mają armagedonu, to samo w Czechach czy Słowacji....Nas zamkneli i tyle, pewnie bali się co to będzie w naszych szpitalach. Wyszło to nawet dobrze. Nie to że ich chwalę, mojego głosu ta władza nigdy nie dostanie....

Zobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszaleje ;) Ja koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily ;) Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac 😂 (sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?

Zobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
Beczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla😉

W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydać :)
co na tym forum już było ogłaszane w kwietniu. Prawda jest taka że u nas na razie nic nie wiadomo, w którą stronę to wszystko pójdzie....kto to może wiedzieć. Nawet w takich krajach jak Włochy czy Hiszpania nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy, bo jakieś jednostki chorują. .....Portugalczycy też jak i u nas nie mają armagedonu, to samo w Czechach czy Słowacji....Nas zamkneli i tyle, pewnie bali się co to będzie w naszych szpitalach. Wyszło to nawet dobrze. Nie to że ich chwalę, mojego głosu ta władza nigdy nie dostanie....
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?

Beczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla😉
Oj ja tez sie w nich zakochalam ;) takie ladne dostojne a moje trzy wszystkie w inny desen kundlowate 😂😂😂 i ty tez to masz- niech mi ktos wytlumaczy pi co to jest?

reklama
Oj ja tez sie w nich zakochalam ;) takie ladne dostojne a moje trzy wszystkie w inny desen kundlowate 😂😂😂 i ty tez to masz- niech mi ktos wytlumaczy pi co to jest?
Moja tak wyglada i jest podłączona do rynien na dachu. Jak deszcz pada w jest taki wlew w rynnach i ta woda leci do beczki. Ja mam koreczek. Jak potrzebuje wody to odkrecam i sobie leci. Mam nadzieję ze zrozumialas o co mi chodzi🤣 bo u mnoe ciezko z tlumaczeniem😂😂😂

Załączniki

• 20200516_195628.jpg
    20200516_195628.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 78
Do góry