Czarna1985
Fanka BB :)
Nooo, z nią napewno do ciebie byśmy nie doleciały. Cicho, bo się dowie
. Ona teraz zaciekle zbiornika szuka na fazie
. @bazylia128, mówię tu o tobie

Szuka jakiegos w duzej promocji

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nooo, z nią napewno do ciebie byśmy nie doleciały. Cicho, bo się dowie
. Ona teraz zaciekle zbiornika szuka na fazie
. @bazylia128, mówię tu o tobie

Juz tyle razy mnie uprzedzalas ze masz problem z pierszym wrazeniem ze jestem przygotowanaU bazyliszka musimy się kiedyś spotkać, jejku, ale by było super.
Mój Siwy jest rozgadany i on się z wszystkimi dogaduje, gorzej se mną. Ja będę siedziała jak mumia

Działkę mozna zawsze sprzedać, a i pewnie zarobicie na tym.Ooo fajnie. Wiesz ja pochodze z Dolnego Śląska ale w Gdyni sie lecze. Jak zaczelismy przyjeżdżać do Trójmiasta to zaczęliśmy czuc ze tu jest nasz dom. Zastanawiamy sie bo chcemy wrócić do Polski za maks 2 lata. Kupilismy dzialke w naszych stronach ale teraz to nie wiem czy dobrze zrobilismyczas pokaze
Nas jest tu wiecejJasne ja sie chętnie pisze na spotkaniechyba ze z bazylka przylecicie do nas. My mamy dość spory dom. Pomiescimy sie
@bazylia128 co ty no to?

Chociaz ostatnio zwykle lody zielona budka sobie podjadam
 Chociaz ostatnio zwykle lody zielona budka sobie podjadam Zawsze mam tak ze jak @fredka84 idzie spac to ja tez zmykam, spac mi sie nie chce ale moze porobie jeszcze cos fajnego dobranocki kochaneOk moje larwy kochane ❤. Muszę już iść na górę, wiecie po co. Narka

Kochana musisz koniecznie spróbowaćWiesz ze ja nigdy nie jechalam automatem

Nie martw sie jedzonko przywieziemyNas jest tu wiecejTy z emzem kotrego tez zapraszam niedlugo bedziecie w PL to sie fajowo sklada
Tylko bede musiala jakis catering zamowic bo moj luki nie gotuje a ja to wam zasrwuje danie bez cukru i glutenu

Chociaz ostatnio zwykle lody zielona budka sobie podjadam
smaczne

Buzka kochana. Ja kończę moja butelke wina i tez ideOk moje larwy kochane. Muszę już iść na górę, wiecie po co
. Narka

Lukasz ma w automacie ale ja nawet nie probuje bo jak juz wspominalam meczy mnie to i jestem zbyt zniecierpliwona zeby wyjechac z garazu bo jest waski i trzeaba pod gorke, tez ma czujnki i jak sie nie nim cofa to ciagle cos bezczy i trzeba wolniutko do tego ma jakis ekran co pokazuje skret a iddzzz ty ja przez ten czas juz w sklepie buszujeKochana musisz koniecznie spróbować