Pójdźka
Fanka BB :)
To z nim pogadaj niech cos wymyśliTak, mój syn jest mistrzem od organizowania nam czasu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To z nim pogadaj niech cos wymyśliTak, mój syn jest mistrzem od organizowania nam czasu![]()
Ty jestes za piekna zeby byc niesmialąJa tez chce!!!! Zaraz się pakujeja tez jestem nieśmiała...
![]()
Pomysł dobry, ale tylko pod warunkiem że coś konstruktywnego będziesz robić. Np. chłonąć czas nad morzem, wybrać się na jakiś calodniowy wypad z rodzinką gdzieś blisko, no takie tam proste aktywności.Wiecie wzięłam cały przyszły tydzień wolnego od pracy żeby jakoś ten szok przebolec ale może w ciągu pracy było by mi łatwiej trzymać fason.. Teraz nie wiem czy to wolne to był dobry pomysł...
Najpierw pobiegamKurczę, idę bo mnie podłogi już wołają. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję
. @bazylia128 do roboty, ciacho rób
![]()
No coś Ty?? Też Cię tak w jajo zrobili?? Im się należy porzadna skarga za takie traktowanie....Brak kontaktu mimo ze obiecali to nic nadzwyczajnego. Po prostu brak profesjonalnego podejścia, mimo tych napuchniętych procedurJa miałam tak 2 razy i nie oznaczało nic złego. Po prostu nie zadzwonili bo jakoś "nie znaleźli czasu..." a czlowiek siedzi jak na szpilkach i czeka na ten j****y telefon
Hahaha ja elegancka, mój też woli z rana, zresztą on kuwa o każdej porze lubi
. Na ryby jedziesz? No nie mogę sobie ciebie wyobrazić, taka Lady elegancka jesteś (stworzona do picia szampana
) i na ryby?
Nie no tak, planów jest mnóstwo ale boję się że źle wieści po prostu mnie tak dobija że będzie ch...jeden wielki z tego.. Ja zawsze mam więcej planów niż jest godzin dostępnych w całej dobie...Pomysł dobry, ale tylko pod warunkiem że coś konstruktywnego będziesz robić. Np. chłonąć czas nad morzem, wybrać się na jakiś calodniowy wypad z rodzinką gdzieś blisko, no takie tam proste aktywności.
On ostatnio nas podsluchal jak gadałam z mężem że nasz dr St..l bardzo nas zawiódł i może go zmienić do końca stymulacji to od tego czasu codziennie pyta czy lekarza zmieniłam i coś pod nosem na niego nawija.. Trzeba uważać co się mówi jak dzieci są w pobliżu hahahaTo z nim pogadaj niech cos wymyśli![]()
Jemy na sniadanko rosolek i ogladamy psi patrolIzi nawet zainetersowany
Jutro ide pierwszy raz od dwoch miesiecy do normalnej biurowej pracy -podobno wszycy wracaja i musze dzisiaj upiec jakies ciasto - tylko nie wiem czy nie kupic bo mi sie nie chce piec
![]()
Ej stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyć![]()