reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kto rano wstaje temu pan Bóg daje 😅😅😅 No i czekam aż mi da 😜 a tak na poważnie to ja wcześnie wstaje bo wcześnie chodzę spać ;) i rano się lubię puszczać ;) a potem jeszcze nam się usnęło na chwilkę 😂 jedziemy zaraz na ryby z teściem i trzeba się zbierać :) ale jeszcze tartę robię, dziś z ananasem bo już nie mam żadnych owoców a te mam z moich zapasów z puszki :)
ja tez wole sie rano puszczac ;)

reklama
A moze zaplanuj sobie jakos czas. Pojedzcie nad morze, na molo-knajpki juz sa otwarte od poniedzialku, wpadnijcie na rybke, na spacer po Długiej. Zaplanuj mily czas z rodziną, nie bedziesz miala czasu na myslenie. Ja tak zrobilam jak tez czekalam do 6 dnia hodowli!! Pojechalismy do spa z przyjaciolmi.
Tak, mój syn jest mistrzem od organizowania nam czasu :laugh2:

kto rano wstaje temu pan Bóg daje 😅😅😅 No i czekam aż mi da 😜 a tak na poważnie to ja wcześnie wstaje bo wcześnie chodzę spać ;) i rano się lubię puszczać ;) a potem jeszcze nam się usnęło na chwilkę 😂 jedziemy zaraz na ryby z teściem i trzeba się zbierać :) ale jeszcze tartę robię, dziś z ananasem bo już nie mam żadnych owoców a te mam z moich zapasów z puszki :)
😂😂😂, mój też woli z rana, zresztą on kuwa o każdej porze lubi 🤔. Na ryby jedziesz? No nie mogę sobie ciebie wyobrazić, taka Lady elegancka jesteś (stworzona do picia szampana 😜) i na ryby?

Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróży
Brak kontaktu mimo ze obiecali to nic nadzwyczajnego. Po prostu brak profesjonalnego podejścia, mimo tych napuchniętych procedur😕Ja miałam tak 2 razy i nie oznaczało nic złego. Po prostu nie zadzwonili bo jakoś "nie znaleźli czasu..." a czlowiek siedzi jak na szpilkach i czeka na ten j****y telefon

A pamiętasz jak to jest w Invicta teraz, dziś drugi dzień hodowli. Jeśli nic by się nie nadawało to już jutro zadzwonia czy będą lajzy i tak do czwartku czekać?
Jakby wszystko padło (ale pamietaj takiego scenariusza u Ciebie nie będzie!!!) to dzwonią wcześniej. Przynajniej tak mnie zapewniali

Witaj w klubie😁 Ja ostatnio po winie to żałowałam ze sie urodziłam 😜😜
hehhehehhhe ja tez jak wstane po jakims alko to mowie TO NIEMOLZIWE !!!!! quwa zle znosze kaca zmuszam sie wtedy zeby sie normalnie czuc i zmusic sie nie moge ;) ale ja juz ubrana w dresik, tez juz oddana Łukaszowi i ide pobiegac chociaz te pol godzinki sie dotlenie - im bardziej mi sie nie chce tym bardziej mi sie chce ;)

reklama
Do góry