reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama

dziewczyny ja na powaznie z tym zlotem ;) Łukasz ma kuzyna kotry prowadzi hoteliki zaraz obok nas - wy nie bedziecie ponosic kosztow bo po znajomosci @fredka84 ty spisz u mnie w domu w nogach ;) chodzcie sie zorganizujemy - kochane wlasnie z inm rozmawialam i wyslal mi ofete ;) zerknijcie - wszystkie zparaszam z mezami , partnerami ;)
Ja się raczej piszę ale sama, mój to nie będzie chciał, no i ktoś musi zwierzyniec ogarniać 🙂
Kuwa, jak ja do ciebie przyjadę 😱. Napewno się zgubię 🤦. Pisz mnie, jak @Czarna1985 przyleci to można coś pokombinować

to juz pozostalosci po kilku godzinach - nie wiem czy nie bede miala blizny na nosie :o a tak ja kochamy ze nie mozemy je ukarac - no bo za co - ze sie cieszy na widok panci ;)

Załączniki

• 20200517_132404.jpg
    20200517_132404.jpg
    888,2 KB · Wyświetleń: 91
zabieram sie za ciacho z rabarbarem - a termomix kocham - jak mi Łukasz go kupil to wyzywala ze taki drogi a tera zycia sobie bez niego nie wyobrazam, zastepuje mi wysztkie inne sprzety kuchenne ;) ale mam nos pocharatany - jak ja jutro do pracy wejde ;)
Potwierdzam termomix zajebista sprawa. Te drożdżówki co ostanio robilam to niebo w gębie 😊

dziewczyny ja na powaznie z tym zlotem ;) Łukasz ma kuzyna kotry prowadzi hoteliki zaraz obok nas - wy nie bedziecie ponosic kosztow bo po znajomosci @fredka84 ty spisz u mnie w domu w nogach ;) chodzcie sie zorganizujemy - kochane wlasnie z inm rozmawialam i wyslal mi ofete ;) zerknijcie - wszystkie zparaszam z mezami , partnerami ;)
Ale tam zajebiscie 😍😍😍pisze sie😜

reklama
Do góry