reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mam 😭 a strasznie mi się te właśnie podobają bo wyglądają jak stare dzbany 😍 ale mąż mi zrobił zbiornik na deszczówkę w ziemi ( taki na 1000 litrów) bo ja się darlam, ze trzeba oszczędzać wodę a tyle jej marnujemy 😇 i mam tylko musimy jeszcze dokupić pompkę żebym sobie mogła z baniaczka ciągnąć 😅
Hahaha ja elegancka 😂😂😂 ja raczej taka dresiara na codzień bo wygodnie ;) ale ubrać tez się lubię czasem a co ;)
A na rybach to ja lubię jeść, bo mi to się nudzi takie nic nie robienie. Ja nie łowie, chłopaki łowią a ja się zajadam ;) albo sonie czytam albo dostaje pierdolca z nudów 😂😂😂
Moj maz tez wedkarz i chetnie by mnie ciagle ze soba bral a mi sie tak nudzi i godzina wydaje sie byc wiecznoscia.Dzisiaj mezus w domu i juz od 5 byl na rybach a teraz jeszcze i mnie ciagnie.Masakra😪

Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brak 😌
U mnie tez nie ma checi 😕ale nie mam wyjścia. Wczoraj nie mialam nawet kiedy cos ogarnąć. Pol dnia robilam pierożki 😂uwielbiam je jeść ale robic juz nie😂
Powiem szczerze ze chyba nabieram wprawy . Bo normalnie po butelce zdycha na drugi dzien a ja dzis czuje sie świetnie. Zero kaca😁chyba towarzysto mi wczoraj pasowalo😂😂😂

Kurczę, idę bo mnie podłogi już wołają 😌. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję 😉. @bazylia128 do roboty, ciacho rób 😘
Jeszcze duzo przede mną 😭😭😭
Musiałam tu zerknąć na chwile . Pretekst do przerwy 😂😂😂 za 2 h umowilam sie z kumpela na video kawke😂😂😂 wiec musze sprezyc ruchy

Kurczę, idę bo mnie podłogi już wołają 😌. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję 😉. @bazylia128 do roboty, ciacho rób 😘
Nie mam dzisiaj energii - pobiegalam i cala upocona - jak alkohol wplywa na organizm ;) Weszlam do domu i sie rzywitalam z Tola i mam nos rozwalony - masakra

Zrób bułeczki maślane z teromixa z jakimś pysznym dżemem lub powidłami na śniadanie da kawki rewelacja[emoji3]
zabieram sie za ciacho z rabarbarem - a termomix kocham - jak mi Łukasz go kupil to wyzywala ze taki drogi a tera zycia sobie bez niego nie wyobrazam, zastepuje mi wysztkie inne sprzety kuchenne ;) ale mam nos pocharatany - jak ja jutro do pracy wejde ;)

reklama
Do góry