Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brakO wow az mi slinka cieknie
Ja sie zabieram za wielkie porzadki. Wiem ze jest niedziela ale mąż w pracy wiec mam czas zeby nadrobic troche zaległości w domu
Miłego dnia kochana![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brakO wow az mi slinka cieknie
Ja sie zabieram za wielkie porzadki. Wiem ze jest niedziela ale mąż w pracy wiec mam czas zeby nadrobic troche zaległości w domu
Miłego dnia kochana![]()
Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróżyBasiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnieczekaj kochana tylko sie spotkamy. Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok. Proszę bądź dobrej mysli
![]()
Co ty gadasz - to juz ekstremalne sytuaje - a ty sie do takich nie zaliczaszNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Ale fajnieMi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegacRozmawialam wczoraj z Łukaszem ze do mnie przyjedziecie i on chce kupic takiego duzego elektronicznego grilla
No szykujcie sie do centralnej pl - pliiiissss @motylek24 tak bym chciala zebys tez przyjechala
Trzeba ustalic date i juz
![]()
Tak bo kaca mam po dwóch piwach haha! Ja tyle rzadko wypijam od dłuższego czasu, cienias że mnie w tym roku z piciem.Co ty gadasz - to juz ekstremalne sytuaje - a ty sie do takich nie zaliczaszTrzymam kciuki - moze masz gorszy dzien
![]()
Leniu ty jeden, a biegać po 10km to się chce?łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cosŁukasz mowi ze zalatwi od Zochy rabarbar - ale mi sie nie chce. Dzisiaj malam w planach wanne i nadrabianie innych rzeczy - ale zrobie takie kruche z rabarbaremm i kruszonka - ALE MI SIE NIE CHE ;(
Dziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochalaJezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Wyglada pysznie! Ja to u ciebie na garnuszku to bym chyba z 10kg przytyłaI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody
Życzę Wam super miłego dnia
![]()
Ofkors, tylko wiecie, ja siedzę sobie spokojnie w kąciku póki się nie naj.ebię
@fredka84 jakiś kącik się znajdzieNo to teraz mnie zabilaś. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce
. Będziesz mi gotowała
.
Aż mi ślinka leci. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
Weź tam jeszcze przy okazji strzel w dupę @Aduś16