Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brakO wow az mi slinka cieknie
Ja sie zabieram za wielkie porzadki. Wiem ze jest niedziela ale mąż w pracy wiec mam czas zeby nadrobic troche zaległości w domu
Miłego dnia kochana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brakO wow az mi slinka cieknie
Ja sie zabieram za wielkie porzadki. Wiem ze jest niedziela ale mąż w pracy wiec mam czas zeby nadrobic troche zaległości w domu
Miłego dnia kochana

Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróżyBasiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnieczekaj kochana tylko sie spotkamy. Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok. Proszę bądź dobrej mysli

Co ty gadasz - to juz ekstremalne sytuaje - a ty sie do takich nie zaliczaszNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Ale fajnieMi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegacRozmawialam wczoraj z Łukaszem ze do mnie przyjedziecie i on chce kupic takiego duzego elektronicznego grilla
No szykujcie sie do centralnej pl - pliiiissss @motylek24 tak bym chciala zebys tez przyjechala
Trzeba ustalic date i juz

Juz nie moge sie doczekać @fredka84 szykuj się
Juz nie moge sie doczekać @fredka84 szykuj się 
Tak bo kaca mam po dwóch piwach haha! Ja tyle rzadko wypijam od dłuższego czasu, cienias że mnie w tym roku z piciem.Co ty gadasz - to juz ekstremalne sytuaje - a ty sie do takich nie zaliczaszTrzymam kciuki - moze masz gorszy dzien

Leniu ty jeden, a biegać po 10km to się chce?łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cosŁukasz mowi ze zalatwi od Zochy rabarbar - ale mi sie nie chce. Dzisiaj malam w planach wanne i nadrabianie innych rzeczy - ale zrobie takie kruche z rabarbaremm i kruszonka - ALE MI SIE NIE CHE ;(
 . Z rabarbarem bym zjadła
. Z rabarbarem bym zjadła  .
.Dziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochalaJezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Wyglada pysznie! Ja to u ciebie na garnuszku to bym chyba z 10kg przytyłaI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody
Życzę Wam super miłego dnia

Ofkors, tylko wiecie, ja siedzę sobie spokojnie w kąciku póki się nie naj.ebię

@fredka84 jakiś kącik się znajdzieNo to teraz mnie zabilaś. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce
. Będziesz mi gotowała
.
Aż mi ślinka leci. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
Weź tam jeszcze przy okazji strzel w dupę @Aduś16
 I zadań dla Ciebie kilka znajdę bo mam balkony do zagospodarowania i  ogólnie będzie co sprzątać, więc jakoś się dogadamy
I zadań dla Ciebie kilka znajdę bo mam balkony do zagospodarowania i  ogólnie będzie co sprzątać, więc jakoś się dogadamy

znaczy małża to jeszcze spoko zmieścimy, ale te wszystkie Twoje futerkowe plus nasze to będzie jakiś sajgon
znaczy małża to jeszcze spoko zmieścimy, ale te wszystkie Twoje futerkowe plus nasze to będzie jakiś sajgon

Chociaż Karmel to być mega ucieszył na inne koty
Chociaż Karmel to być mega ucieszył na inne koty z psami chyba gorzej
z psami chyba gorzej

Masz co prawda przed sobą kolejne zajebiste kilka dni czekania... no ale bez jaj!!!
Masz co prawda przed sobą kolejne zajebiste kilka dni czekania... no ale bez jaj!!! Przynajmniej do czwartku
Przynajmniej do czwartku