Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościamiNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
 .
.  . Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy cośNo to teraz mnie zabilaśI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody
Życzę Wam super miłego dnia

. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce
. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce . Będziesz mi gotowała
. Będziesz mi gotowała  .
. . Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.Ej stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyćJezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś

Mi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegacI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku

O wow az mi slinka cieknieI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku

Może poczekaj do czwartku? Jak nie zadzwonią wcześniej to powinien to być dobry znakNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
 Ja tam mam nadzieję, że coś wyhodują
Ja tam mam nadzieję, że coś wyhodują 

Basiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnieNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
 czekaj kochana tylko sie spotkamy.  Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok.  Proszę bądź dobrej mysli
 czekaj kochana tylko sie spotkamy.  Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok.  Proszę bądź dobrej mysli
Ty tu nic zawczasu nie rozdawaj, czekamy na piękne zarodeczki i takie mają byćEj stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyć

.
. . Głowa do góry kochanie
. Głowa do góry kochanie 
łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cosJemy na sniadanko rosolek i ogladamy psi patrolIzi nawet zainetersowany
Jutro ide pierwszy raz od dwoch miesiecy do normalnej biurowej pracy -podobno wszycy wracaja i musze dzisiaj upiec jakies ciasto - tylko nie wiem czy nie kupic bo mi sie nie chce piec