Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościamiNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
No to teraz mnie zabilaśI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody
Życzę Wam super miłego dnia
![]()
Ej stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyćJezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Mi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegacI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
![]()
O wow az mi slinka cieknieI jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiadawłaśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku
![]()
Może poczekaj do czwartku? Jak nie zadzwonią wcześniej to powinien to być dobry znakNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Basiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnieNiech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Ty tu nic zawczasu nie rozdawaj, czekamy na piękne zarodeczki i takie mają byćEj stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyć![]()
łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cosJemy na sniadanko rosolek i ogladamy psi patrolIzi nawet zainetersowany
Jutro ide pierwszy raz od dwoch miesiecy do normalnej biurowej pracy -podobno wszycy wracaja i musze dzisiaj upiec jakies ciasto - tylko nie wiem czy nie kupic bo mi sie nie chce piec
![]()