reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Basiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnie😡 czekaj kochana tylko sie spotkamy. Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok. Proszę bądź dobrej mysli😘
Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróży

Mi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegac ;) Rozmawialam wczoraj z Łukaszem ze do mnie przyjedziecie i on chce kupic takiego duzego elektronicznego grilla ;) No szykujcie sie do centralnej pl - pliiiissss @motylek24 tak bym chciala zebys tez przyjechala ;) Trzeba ustalic date i juz ;)
Ale fajnie 😊Juz nie moge sie doczekać @fredka84 szykuj się 😉

łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cos ;) Łukasz mowi ze zalatwi od Zochy rabarbar - ale mi sie nie chce. Dzisiaj malam w planach wanne i nadrabianie innych rzeczy - ale zrobie takie kruche z rabarbaremm i kruszonka - ALE MI SIE NIE CHE ;(
Leniu ty jeden, a biegać po 10km to się chce?😂. Z rabarbarem bym zjadła 😋.

Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami 😱.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Dziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochala ;) piszemy sobie ;)

I jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiada😊właśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku 😋Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody😊Życzę Wam super miłego dnia 😘😘😘
Wyglada pysznie! Ja to u ciebie na garnuszku to bym chyba z 10kg przytyła 😂

reklama
No to teraz mnie zabilaś 😱😍😍. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce🙏. Będziesz mi gotowała 🙏.
Aż mi ślinka leci 😍. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
Weź tam jeszcze przy okazji strzel w dupę @Aduś16
@fredka84 jakiś kącik się znajdzie😊I zadań dla Ciebie kilka znajdę bo mam balkony do zagospodarowania i ogólnie będzie co sprzątać, więc jakoś się dogadamy😘😘😘
Tylko wiesz, jak mi się na chatę zwalisz z rodziną to nie wiem jak się pomieścimy 😂znaczy małża to jeszcze spoko zmieścimy, ale te wszystkie Twoje futerkowe plus nasze to będzie jakiś sajgon😆😆😆Chociaż Karmel to być mega ucieszył na inne koty😊z psami chyba gorzej😂

@Aduś16 to już oficjalnie ode mnie masz kopa w zadek!!! 😘😘😘Masz co prawda przed sobą kolejne zajebiste kilka dni czekania... no ale bez jaj!!!
Znaczy jaja pobrane i w teraz dają z siebie wszystko, więc ich nie dołuj przez te kilka dni brakiem wiary 😘Przynajmniej do czwartku😘😘😘

Do góry