klaudiaanita
Fanka BB :)
@cikulinka coś miałaWitam was gorąco, potrzebuje Gonal 900 I Menopur 1200, czekają mnie leki bez refundacji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@cikulinka coś miałaWitam was gorąco, potrzebuje Gonal 900 I Menopur 1200, czekają mnie leki bez refundacji![]()
Dawaj sukienusie i fotkę wrzućto lepsze takie uzaleznienienie niz jak @Netiaskitchen na relaumChwile sie zastanawialam czy dzisiaj nie wiasc ale sie boje ze jutro nie bede soba
- a to wielki dzien
I musze zrobic wejscie - nawet w sukienke sie ubieram
![]()
co to sa proziaki - pewnie bym lubiala jka jest mieso )
No nie ma. Ale takie prosto z blachy, bo tak robię (blachę jak ze starego pieca rodzice mi lata temu przysłali), gorące z masełkiem i pomidorem tudzież jakąś kiełbaska wiejska... mniaaaaaaaammmmmm [emoji16][emoji39]uuuuuu nie ma miesa
oka jak sie ubiore - bo dzisiaj juz pizamkaDawaj sukienusie i fotkę wrzuć![]()
oj podoba mi sieNo nie ma. Ale takie prosto z blachy, bo tak robię (blachę jak ze starego pieca rodzice mi lata temu przysłali), gorące z masełkiem i pomidorem tudzież jakąś kiełbaska wiejska... mniaaaaaaaammmmmm [emoji16][emoji39]
Ciasto jak na pierogi tylko z kefirem. [emoji4]oj podoba mi sieale tam duzo maki
![]()
ej ciekawe jak to dizla - kup, wyprobuj i daj recenzjePatrzcie dziewczyny co mi dzis wyskoczyloja pitole gdzie ten nasz swiat zmierza
no kuz...wa nie wierze
![]()
nie wiem jak wy ale ja ma zwasze srakulec po kefirachCiasto jak na pierogi tylko z kefirem. [emoji4]
Oj tam, dupa w porządkuRaz na jakiś czas można c'nie? A dupa rosnie [emoji23]