reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mnie syn pokazał na USG jakoś w 3-4 miesiącu dość szybko. Ale już wcześniej wiedziałam, że to chłopak. Teraz liczę na córkę, ale z chłopczyka też będziemy się cieszyć, byle zdrowe było. A Wy na jaką płeć liczycie?
Ja bym chciała choc jedna dziewczynke 😅
dziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Polecam preglife

Cześć dziewczyny:) Jeżeli mogę to i ja się dołączam:) Jestem mamą jednego aniołka i 4 letniej Zosi:) testowałam wczoraj i wyszły dwie wyraźne kreseczki, z tego co sobie obliczyłam termin w okolicach 26 stycznia:) dziś zrobiłam betę i jak tylko wyjdzie pozytywna to dzwonię do mojego gin z racji pierwszego poronienia chce jak najszybciej dostać luteine...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tym razem i nasza Zosia zostanie starszą siostrą:)

Cześć dziewczyny:) Jeżeli mogę to i ja się dołączam:) Jestem mamą jednego aniołka i 4 letniej Zosi:) testowałam wczoraj i wyszły dwie wyraźne kreseczki, z tego co sobie obliczyłam termin w okolicach 26 stycznia:) dziś zrobiłam betę i jak tylko wyjdzie pozytywna to dzwonię do mojego gin z racji pierwszego poronienia chce jak najszybciej dostać luteine...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tym razem i nasza Zosia zostanie starszą siostrą:)
Ja tez od razu gdy potwierdzilam dwoma kreskami ciaze jechalam do gina po luteine ;) jak on to mowi luteina nie zaszkodzi , albo wywola okres albo utrzyma ciaze ;)

Cześć dziewczyny, jutro mam wizytę na 17:00, trzymajcie kciuki, powinno być już 6+6. Stresuję się czy wszystko w porządku ze mną, kilka dni temu robiłam badania i chyba mam podwyższone TSH (2,93). Czytałam że nie powinno przekraczać 2,5 w I trymestrze. Czy któraś z was też miała/ma ? Moje samopoczucie w ciągu kilku ostatnich dni się osłabiło, nie mogę w nocy spać, zasypiam dopiero koło 5-6 rano. Mam wahania nastroju, zrobiłam się płaczliwa i nerwowa. Zachcianek żadnych, mdłości na szczęście ani zgagi też nie mam.
Bede trzymała kciuki. Jesteś pod opieką endokrynologa? Jak masz potwierdzoną ciążę to muszą Cię przyjąć w pierwszym terminie kiedy jest lekarz. Nie ważne czy są wolne miejsca czy nie. Koleżanka miała wizytę już po 3 dniach.
Ja badalam tsh przed ciąża i było 1,5. Wszystko będzie dobrze 🤗

Witaj, trzymamy kciuki ✊✊ gratuluję ❤️

Mnie syn pokazał na USG jakoś w 3-4 miesiącu dość szybko. Ale już wcześniej wiedziałam, że to chłopak. Teraz liczę na córkę, ale z chłopczyka też będziemy się cieszyć, byle zdrowe było. A Wy na jaką płeć liczycie?
Ja liczę na dziewczynkę, a mój na synka. Więc cokolwiek nie wypadnie będzie super 😁

Jak się dziś czujecie dziewczyny? Wszystko ok? 🤗
Miałyście już takie zachcianki, że jak nie zjecie to nie wytrzymacie?
Ja wczoraj miałam pierwszą - śledziki w occie. Sprawdziłam na szybko w Google czy można. I ukochany leciał do sklepu po śledziki opiekane w zalewie octowej 😁

dziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Mam preglife, ale tak średnio mi się podoba. Mam też Femometer, tam jest tryb ciąży i jest o wiele ciekawsza pod względem wizualnym. W każdym tygodniu są obrazki dzidziusia jak wygląda. Mi wypada nowy tydzień w poniedziałek. Więc zawsze w niedzielę po północy już wchodzę i sprawdzam 😅 tylko ta aplikacja jest cała po angielsku
Z polecanych chce jeszcze zainstalować Himommy i ciąża + ☺️

reklama
ja narazie zachcianek nie mam
raczej wogole jeść mi się nie chce
dziś wstalam do pracy i od 5 śniadania nie mogę wogole zjesc

Do góry