reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kaczusię sobie zrób [emoji4]ta moja dzisiejsza wyszła pyszna[emoji39]a z tymi powidłami co pisałaś to pewnie byłaby bajka[emoji4][emoji4][emoji4]
Ja kaczkę uwielbiam w sosie ze zredukowanego słodkiego wina Porto mniaaaaaaaammmmmm [emoji39][emoji1786]
Zrobić nie umiem, ale w knajpie jak jest opcja to zamawiam [emoji16]

reklama
No to dobrze,że dzielisz bo już się zaczelam zastanawiać , czy nie powinnam Ci wysłać wyliczonych sztuk [emoji1787][emoji23] ale rozsądna z Ciebie kobieta [emoji123] Sama bym dzisiaj połknęła na noc, taki jakis pochmurny dzień.
Tak, po wizycie. Wszystko ok. Ale znow wyszłam bez zdjęcia i dalej nie znamy płci [emoji2369][emoji2369][emoji2369] uparte te nasze Dziecię- po matce jak nic. Spalo sobie smacznie i to w taki sposób,że nic nie było widać, ręce zakrywaly cala glowe. Mam podejść do gabinetu w sobotę to może się uda jakies zdjecie dla tatusia cyknać;) aaa, nasz uparciucj waży 354g;)
Ciesze sie bardzo ze wszytsko dobrze i dzieciatko ma sie dobrze♥️♥️♥️
To juz nie taka kruszynka, rosnie jak na drożdżach 😍 😍 😍 Jak dla mnie dziewucha♥️♥️, typowa kobiete narazie nie chce i nie pokarze co tam ma az bedzie gotowa😊Trzeba poczekac!
Trzymaj sie cieplutko i obys dzis spala spokojnie😘😘😘

@bazylia128 jest na forum bb wątek poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. Poczytaj sobie w wolnej chwili, myślę że skoro u ciebie beta jest pozytywna to należy iść w kierunku poronień nawykowych..... oczywiście to tylko moja sugestia.

Idę spać, ciężki dzień , mam ochotę zamordować Pana od historii. Robiłam pracę synowi, cały dzień. Niech już ten rok szkolny się skończy bo padne.

dziewczyny ja na powaznie z tym zlotem ;) Łukasz ma kuzyna kotry prowadzi hoteliki zaraz obok nas - wy nie bedziecie ponosic kosztow bo po znajomosci @fredka84 ty spisz u mnie w domu w nogach ;) chodzcie sie zorganizujemy - kochane wlasnie z inm rozmawialam i wyslal mi ofete ;) zerknijcie - wszystkie zparaszam z mezami , partnerami ;)
Ja przyjadę na pewno 😁, tylko kiedy i o której 😁😁😁

@Czarna1985 Scratching może byc zrobiony jako zamiennik wlewu z accofilu 😊 Najlepiej zrobić go w cyklu przed transferem w drugiej połowie cyklu. Pasnik mi powiedział, że mogę użyć wlewu z accofilu lub właśnie scratching cykl przed także jak uda Ci się przyjechać w ostatnie dni cyklu poprzedzającego transfer to próbuj ze scrachingiem, nikt nie powinien robić problemu, a działanie będzie takie same 😊

Ja kaczkę uwielbiam w sosie ze zredukowanego słodkiego wina Porto mniaaaaaaaammmmmm [emoji39][emoji1786]
Zrobić nie umiem, ale w knajpie jak jest opcja to zamawiam [emoji16]
O, knajpa!!! ❤️ja już mówiłam mojemu, ze jak już mozna w miarę normalnie iść do knajpy, to idziemy koniecznie. Czyli pewnie za jakiś miesiąc uda się to zrobić 😆😆😆

reklama
@Czarna1985 Scratching może byc zrobiony jako zamiennik wlewu z accofilu 😊 Najlepiej zrobić go w cyklu przed transferem w drugiej połowie cyklu. Pasnik mi powiedział, że mogę użyć wlewu z accofilu lub właśnie scratching cykl przed także jak uda Ci się przyjechać w ostatnie dni cyklu poprzedzającego transfer to próbuj ze scrachingiem, nikt nie powinien robić problemu, a działanie będzie takie same 😊
Dziękuję za podpowiedź. Myślę ze w czerwcu po miesiaczce zaczne wszystko załatwiać. Ciekawe czy robia takie zabiegi tu w uk. Musze poszukac i sie zorientować. Dzieki kochana ❤

Do góry