reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczyny, jestem po wizycie :) Kropeczek rośnie, ma AŻ 2,39 mm! :D lekarz powiedział że wszystko w porządku, serduszko bije, ale jest za wcześnie żeby robił dopplera i tu mała zmiana, na poprzedniej wizycie wg usg był to 4+6 i nie było widać jeszcze zarodka, dzisiaj 5+5 (po 2 tygodniach) :) termin przesunięty z 5 na 11 stycznia. Ze względu na tsh o którym wcześniej pisałam 2,93 mam przepisany Euthyrox, do późniejszej kontroli. Kolejna wizyta 8 czerwca :D Ulżyło mi po dzisiejszej wizycie, trochę kamień z serca spadł. Trzymam kciuki, za jutrzejsze wizyty i dajcie znać jak poszło
Ale pięknie ❤️😍 jak 5+5 i już jest serduszko to super rośnie ☺️
Fajnie, że przepisał Ci euthyrox od razu 😉

reklama
Witam nowe koleżanki :) gratulacje dla każdej z was , dużo zdrowia :)
Ja mam 12 45 wizytę. Tak się stresuje ta Toksoplazmoza ze dziś nawrt nic zjeść nie mogę A kawe wypilam.

Hej dziewczyny, jestem po wizycie :) Kropeczek rośnie, ma AŻ 2,39 mm! :D lekarz powiedział że wszystko w porządku, serduszko bije, ale jest za wcześnie żeby robił dopplera i tu mała zmiana, na poprzedniej wizycie wg usg był to 4+6 i nie było widać jeszcze zarodka, dzisiaj 5+5 (po 2 tygodniach) :) termin przesunięty z 5 na 11 stycznia. Ze względu na tsh o którym wcześniej pisałam 2,93 mam przepisany Euthyrox, do późniejszej kontroli. Kolejna wizyta 8 czerwca :D Ulżyło mi po dzisiejszej wizycie, trochę kamień z serca spadł. Trzymam kciuki, za jutrzejsze wizyty i dajcie znać jak poszło
Gratulacje 💕💕💕💕

Hej . Tak jak już pisalam jestem mama dwojki dzieci , 18letniego przystojniaka i 4 letniej córuni. Znów w ciazy , niespodziewanie , totalne zaskocznie , 40 lat i przerażenie. Mąz przeszcześliwy a ja pelna obaw bo ciąże cięzkie , zagrozone , z niskim poziomem hormonów. Termin obliczylam na 21styczeń.Jutro wizyta i zobaczymy co Bóg da
Dziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie
Hej, witamy ☺️ nie bój się, teraz wszystko się opóźnia, medycyna jest rozwinięta - wszystko będzie dobrze 😉
5+1 nie będzie jeszcze serduszka, może być tylko pęcherzyk ciążowy więc się nie stresuj jak nic nie będzie widać 😉

reklama
Jak u was z dwojka? U mnie ciezko 🙄 jak np mnie popedzi i czuje ze zwieracze mi puszczaja i zaraz na stojaco zrobie,to tak jak usiade to siedze jak łoś i czekam az laskawie poleci 🙄
Spróbuj takiej pozycji. Mi pomaga. Zamiast stołka używam kosza na pranie obruconego na bok. :)

Załączniki

• z15525624V,Wyprozniaj-sie-zdrow.jpg
    z15525624V,Wyprozniaj-sie-zdrow.jpg
    97,3 KB · Wyświetleń: 71
Do góry