reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam super przepis na fit ciastka. Koleżanka robiła i dała spróbować, zarąbiste, proste i szybkie😍. Dziś też je robię. Można dodać słonecznik, orzechy, bakalie, kawałeczki czekolady itpZobacz załącznik 1121844
Supcio - to zrob wiecej i mi wyslij ❤ ❤ ❤ Ja ma dzisiaj na obiad spagetti i zjem je na kolacje ale z prawdziwym bialym makaronem 👍 musze sie troche utluczyc ;) - czy jak to sie zwie/ pisze 😅 Ws umie to nie wiem po czym sie najbardziej tyje - chyba wypieki co?

Supcio - to zrob wiecej i mi wyslij ❤ ❤ ❤ Ja ma dzisiaj na obiad spagetti i zjem je na kolacje ale z prawdziwym bialym makaronem 👍 musze sie troche utluczyc ;) - czy jak to sie zwie/ pisze 😅 Ws umie to nie wiem po czym sie najbardziej tyje - chyba wypieki co?
KFC, pizze, kebaby, najsłynniejsze polskie potrawy (schabowe, mielone, pierogi, goloneczki,wszystko z tłuszczykiem) + słodycze
Kuwa, wymieniłam wszystko co lubię...

KFC, pizze, kebaby, najsłynniejsze polskie potrawy (schabowe, mielone, pierogi, goloneczki,wszystko z tłuszczykiem) + słodycze
Kuwa, wymieniłam wszystko co lubię...
No ale ja wlasnie jem miesa duzo i chyba za duzo - zde slodyczami slabo alenie moge wiec tak pomyslalam zeby łączyc weglowodany z tłuszczem 😅 😅 😅

No ale ja wlasnie jem miesa duzo i chyba za duzo - zde slodyczami slabo alenie moge wiec tak pomyslalam zeby łączyc weglowodany z tłuszczem 😅 😅 😅
Do obiadu zamiast szklanki wody, szklanka oleju do popicia :p
Siwemu tak gadam, bo on zawsze mi brzęczy ze chce dużo tłuszczyku na ziemniakach, a ja mu gadać czy mu do szklanki nie nalać

Do obiadu zamiast szklanki wody, szklanka oleju do popicia :p
Siwemu tak gadam, bo on zawsze mi brzęczy ze chce dużo tłuszczyku na ziemniakach, a ja mu gadać czy mu do szklanki nie nalać
Sprawdzalas juz te pociągi? Mozesz przyjechac do Łodzi, Sieradza, Zdunksie Woli, Czestochowy albo do Kępna - tam mam najbblizej bo don Wln chyba nie ma?

reklama
Do góry