bazylia128
Fanka BB :)
a co cie to obchodziA ile ważysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co cie to obchodziA ile ważysz?
moze chodzilo mu o dobranie dawki leku ?Mnie nie pytal
Supcio - to zrob wiecej i mi wyslij ❤ ❤ ❤ Ja ma dzisiaj na obiad spagetti i zjem je na kolacje ale z prawdziwym bialym makaronemDziewczyny mam super przepis na fit ciastka. Koleżanka robiła i dała spróbować, zarąbiste, proste i szybkie. Dziś też je robię. Można dodać słonecznik, orzechy, bakalie, kawałeczki czekolady itpZobacz załącznik 1121844
KFC, pizze, kebaby, najsłynniejsze polskie potrawy (schabowe, mielone, pierogi, goloneczki,wszystko z tłuszczykiem) + słodyczeSupcio - to zrob wiecej i mi wyslij ❤ ❤ ❤ Ja ma dzisiaj na obiad spagetti i zjem je na kolacje ale z prawdziwym bialym makaronemmusze sie troche utluczyc
- czy jak to sie zwie/ pisze
Ws umie to nie wiem po czym sie najbardziej tyje - chyba wypieki co?
No ale ja wlasnie jem miesa duzo i chyba za duzo - zde slodyczami slabo alenie moge wiec tak pomyslalam zeby łączyc weglowodany z tłuszczemKFC, pizze, kebaby, najsłynniejsze polskie potrawy (schabowe, mielone, pierogi, goloneczki,wszystko z tłuszczykiem) + słodycze
Kuwa, wymieniłam wszystko co lubię...
Do obiadu zamiast szklanki wody, szklanka oleju do popiciaNo ale ja wlasnie jem miesa duzo i chyba za duzo - zde slodyczami slabo alenie moge wiec tak pomyslalam zeby łączyc weglowodany z tłuszczem![]()
![]()
![]()
Sprawdzalas juz te pociągi? Mozesz przyjechac do Łodzi, Sieradza, Zdunksie Woli, Czestochowy albo do Kępna - tam mam najbblizej bo don Wln chyba nie ma?Do obiadu zamiast szklanki wody, szklanka oleju do popicia
Siwemu tak gadam, bo on zawsze mi brzęczy ze chce dużo tłuszczyku na ziemniakach, a ja mu gadać czy mu do szklanki nie nalać
Mnie pytał, bo jestem drobna i nie wiedzial czy dac 100mg equoralu czy ta mniejsza. No i dal mniejsza. Powiedzial ze myslal ze jeszcze mniej ważęTak sie zastanawialam czy was tez pasnik pisal o wage itd?
Ale on ci kazal przytyć?No ale ja wlasnie jem miesa duzo i chyba za duzo - zde slodyczami slabo alenie moge wiec tak pomyslalam zeby łączyc weglowodany z tłuszczem![]()
![]()
![]()