E
Ewka34
Gość
Aaaa to nie wiedzialamNo ja nie mam USG co wizyta. Wyniki wyszły źle. Muszę czekać na czwartek na zakazanego lekarza on podejmie decyzję co dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa to nie wiedzialamNo ja nie mam USG co wizyta. Wyniki wyszły źle. Muszę czekać na czwartek na zakazanego lekarza on podejmie decyzję co dalej
Oby wszystko dobrze się skończyło.Będzie dobrze, trzymaj się.No ja nie mam USG co wizyta. Wyniki wyszły źle. Muszę czekać na czwartek na zakazanego lekarza on podejmie decyzję co dalej
U mnie wiedzą tylko rodzice i siostraDziewczyny mowilyscie już o ciąży komuś poza partnerem?
Och trzymaj się i bądź w dobrej myśliJa jestem po wizycie ... niestety mam źle wyniki . W czwartek mam konsultacje z lekarzem zakaznym. W 12 tyg mam zrobić test PAPP-A
Mozesz, chyba ze ciaza zagrozona to nie ryzykujCześć dziewczynki,
Siedze w pracy i tak się zastanawiam. Jeśli lekarz będzie chciał mi dać l4 to nie będę brała bo chce jak najdłużej pracować. Chyba mogę odmówić?
U mnie wiedzą rodzice moi i brat. Nikt więcej bo za wcześnie.
Rozumiem bo sama się stresowałam, zresztą za każdą kolejną wizytą będzie podobnie, powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeZa godzine mam wizyte,serce mi wali jak glupiewiem ze co ma byc to bedzie
dzis w ogole jakiegoś dola mam
z tego wszystkiego nawet w swojej szafie posprzatalam
![]()
PowodzeniaZa godzine mam wizyte,serce mi wali jak glupiewiem ze co ma byc to bedzie
dzis w ogole jakiegoś dola mam
z tego wszystkiego nawet w swojej szafie posprzatalam
![]()