Karanga
Fanka BB :)
Właśnie niestety nie mam do niego numeru telefonu. Ale w czwartek mam wizytę to może wtedy coś poradzi.Dziekuje
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec, ze ten lek jest niedostepny i zeby Ci przepisal inny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie niestety nie mam do niego numeru telefonu. Ale w czwartek mam wizytę to może wtedy coś poradzi.Dziekuje
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec, ze ten lek jest niedostepny i zeby Ci przepisal inny?
Ja mam dziś totalną niemoc.
Głowa mnie rozbolała, wzięłam paracetamol i chwilę nawet pospałam z kotem.
A i tak nie mam na nic siły. Chciałam iść na spacer ale nie wiem czy uda mi się zmusić.
Może lepiej się nie zmuszać, podobno organizm wie lepiej, a dzień lenia od czasu do czasu nie zaszkodziJa ostatnio mam masę siły do godziny 14, a potem gdzieś ta energia ze mnie ulatuje i jestem totalnie wyczerpana, nie daję rady bez drzemki
![]()
To ja dzisiaj zmeczylam się gotowaniem...i zaleglam po obiedzie...i raczej już dzisiaj nic nie zrobię...Wydaje mi się, ze może jakbym się przeszła to bym się dotlenila i byłoby lepiej.
Ale cały proces szykowania się mnie chwilowo meczy na sama myśl (w sensie nie ze jakies niewiadomo co, zwykle ubranie jeansów, koszulki bardziej wyjściowej).
Jeszcze chwile się pozastanawiam co będzie lepszeAle serio takiej niemocy to dawno nie czułam.
To ja dzisiaj zmeczylam się gotowaniem...i zaleglam po obiedzie...i raczej już dzisiaj nic nie zrobię...
@Patrycjaaa97 zrobilam dzisiaj te gołąbki bez zawijania [emoji4][emoji106] są znakomite [emoji3059]
Się narobiłam bo zrobiłam podwójną porcję [emoji13]Aż znowu dostałam ochoty na gołąbki [emoji23][emoji1786]. Cieszę się, że smakowały [emoji176]
Ja dziś to samoI tylko mi przed mężem głupio, jak przychodzi z pracy i pyta co tam dzisiaj porabiałam, a ostatnio szczytem aktywności jest ugotowanie obiadu
Na szczęście mnie rozumie, przynajmniej próbuje
![]()