reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestescie wielkie :) dziekuje moje amh to 3.40 wiec chyba nie najgorzej jak na ten wiek. Chce byz z wami w kontakcie bo za dwa tyg ruszamy ze stymulacja moj przyjaciel partner moja milosc jest pelen nadziei a ja daj nam rok jak soe bie uda to trudno szkoda ze tak pizno sie poznalismy bo przynajmniej zdecydowalibysmy sie na adopcje ale tez myslimy o adopcji komorki
Amh super, myślę ze szanse macie spore😊Próbujcie!!! Na adopcje macie jeszcze czas😘

reklama
Ja zniknęłam, ale się nawróciłam 😜 a gdzie jest @Hope1989 , @Smętna30 ? 🧐 Co u Was? Ja mam jutro wolne, powiedzmy... dziewczyny tak się cieszę z powrotu do pracy jak @bazylia128 ktora chciała całować spinacze i krzesło, a ja co miałam napisać?! 😂😂😂 Ze chce całować co???? @fredka84 wiem o czym myślisz w tej ślicznej główce 😂😂😂 broszki.... , wągry i zmarszczki? 😜😜😜

Fajnie ze napisałaś! Teraz przynajmniej mi ulżyło ze z @bazylia128 wszystko ok 😂 i faktycznie do kogoś pisała, tylko już po desperadosach było ciezko ogarnąć czy to priv czy już publicznie 😜
Życie pisze różne scenariusze i na rożnym etapie życia możemy odczuwać potrzebę bycia mama 🙂, będziemy się tutaj nawzajem w invitrowych przeprawach 🙂. Ja co prawda zniknęłam na chwile w „Broszkach” 😂 ale już jestem i obiecuje ze już nie znikam 😘
@fredka84 już chciała do Jackowskiego jechać 😂
Taaaa, Ty jesteś jednak tez zdrowo szajbnięta 😍 Uśmiałam się:p

reklama
My tylko maski wymagamy, a jak ktoś nie ma, to dajemy. A zamiast rękawic mycie i dezynfekcja rak i zakaz dłubania w nosie 😁.
Najgorsze te broszki po kosiarce, ale daje radę 😂😂😂 kluchy drę ile wlezie 😂
Dziś robiłam pani brwi i miała takiego wielkiego wagra pomiędzy, ze nie mogłam się powstrzymać i mówię ze jej wycisnę, bo nie mogę patrzeć 😂😂😂
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Boże Camilleka, Ty koniecznie musisz być na dżamprezie😍

Do góry