reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taaa... Mój ostatnio tak szybko z materiałem wrócił że Pani mi nawet w tym czasie dobrze żyły do welflonu nie znalazła :eek:
A moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim:crazy::crazy:, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą :errr: I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek😂😂😂

A moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim:crazy::crazy:, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą :errr: I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek😂😂😂
Loooo matko, az sobie to wyobrazilam :laugh2: jak ja miałam punkcje była tylko jeszcze jedna dziewczyna która de facto się spóźniła i pielęgniarki się tam ciągle na nią darly... A mnie coś trzaslo i zaczęłam sobie wyobrazac że co jeśli pomieszaja i wezmą jej jajeczka zamiast moich bo ja miałam tak mało a ona pewnie urodzaj

reklama
Do góry