No weeeez, chciałam wywrzeć dobre wrażenieZapomniałaś dodać że od czasu do czasu ktoś przeklnie i postraszy kupnieciem w dupsko![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No weeeez, chciałam wywrzeć dobre wrażenieZapomniałaś dodać że od czasu do czasu ktoś przeklnie i postraszy kupnieciem w dupsko![]()
![]()
No wreszcie na tematNo weeeez, chciałam wywrzeć dobre wrażenie. A tu hu...
. Od razu sprzedana
![]()
A moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nimTaaa... Mój ostatnio tak szybko z materiałem wrócił że Pani mi nawet w tym czasie dobrze żyły do welflonu nie znalazła![]()
JprdlA moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą
I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek
![]()
Loooo matko, az sobie to wyobrazilamA moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą
I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek
![]()
Upiekłam, a jak [emoji12]. Wyczułaś żarcie z daleka [emoji23]. Choć, dobre są, nawet mąż jadł [emoji846]
Trafiłaś w sednoJprdl. Walka o masturbację
![]()
Oooo, racja, moja godzina się zbliżaTrafiłaś w sednoNo teraz ześ pojechała....
Jeszcze zarodki wytrzęse od tego śmiania!!
Ide spać, bo moj sie patrzy na mnie dziwnie i keszcze na odwyk mnie wyślę
Spokojnego wieczorku dziewczyny!
Duuuużo zdrowka dla mamy @bazylia128 !!!!
Z kurami spać? Mądra jestem bo urlop mam hahaOooo, racja, moja godzina się zbliża![]()