Już nie ma tłumaczenia, zostałaś naszą nadworną analfabetkąHehe bo tak mnie wkurza ten telefon i to jeho winaA teraz bylam tak podniecona tym wynikiem ze juz nie sprawdzalam co tam za bledy sa
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie ma tłumaczenia, zostałaś naszą nadworną analfabetkąHehe bo tak mnie wkurza ten telefon i to jeho winaA teraz bylam tak podniecona tym wynikiem ze juz nie sprawdzalam co tam za bledy sa
![]()
Gratulacje. Piekna wiadomość. Kocham takie newsy❤Kochane dziś urodziłam zdrową śliczna córeczkę 49 cm i 3540 Jagoda.
Skur...... yny! I nic więcej nie napiszę! Jestem bardzo zła, delikatnie mówiąc, za to co Tobie zrobiliWiecie sprawdziłam właśnie cennik Invicta i od czasu jak ja wszystko opłacalam 3 tygodnie temu znów podnieśli ceny! I to nie mało.. Ja pierd.... Co się z nimi dzieje???
Długa historia...A z jakiego powodu będziesz zmuszona podejść do in vitro ? Rozumiem ze dwa poronienia z ciąż naturalnych ?
A znasz przyczynę poronień? Może robiłaś już jakieś badania ?
Fajnie ze do nas dolaczylas [emoji6]
W bocisnie też podnieśli... Dostałam do zapoznania się z nowy cennikiem na wyjście z klinikiSkur...... yny! I nic więcej nie napiszę! Jestem bardzo zła, delikatnie mówiąc, za to co Tobie zrobili
Ja miałam scratching ok tydzień przed okresem i normalnie p występowałam do transferuDziewczyny tu pisza ze to musi byc cykl przed![]()
Szukalam tu na miejscu ale k.. zwa nikt nie robiJa miałam scratching ok tydzień przed okresem i normalnie p występowałam do transferu![]()
Ja nawet u fryzjera miałam mega podwyżkęW bocisnie też podnieśli... Dostałam do zapoznania się z nowy cennikiem na wyjście z kliniki![]()
Naprawdę to jest jakas masakaraJa nawet u fryzjera miałam mega podwyżkę. Za zwykłe obcięcie z 50zl na 80zl
![]()
Ja nawet u fryzjera miałam mega podwyżkę. Za zwykłe obcięcie z 50zl na 80zl
![]()