E
Ewcia81
Gość
Bodzia fajne foteki....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dokładnie,,jak cos to dziewczyny dopisywac,albo mi przekazywac ja na ten pierwszy post wstawie,,,Ewcia super ten wąteczek, myślę, że powinnyśmy tam dopisywać stronki![]()
Napewno lepiej jest jak się bezpośrednio styka z obcym językiem i na codzień się nim posługujeCo do mojego angielskiego to jest roznie. Jak bylam w ciazy to chodzilam na kurs. I troche juz kumalam, ale jak pojechalam do meza to przezylam maly szok bo nic nie rozumialam co do mnie mowia:-(Dopiero po 2 tyg. zaczelam cos rozumiec. Jak sie urodzil Maly to nie mialam czasu. Teraz zaczelam znowu aloe sama w domu. Slowniki, ksiazki z kursau i jakis kursik mam na 2 plytach. Mam wielka nadzieje za jak pojade do meza to scisne polskadki i wezme sie porzadnie do nauki, no i ze bedzie mi latwiej jak w kolo beda do mnie mowic po angielsku.