NajlepszaOn sam nie łowi, kumpel mu te ryby sprezentował. To ty jesteś dobrą żoną że się tak poświęcasz
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NajlepszaOn sam nie łowi, kumpel mu te ryby sprezentował. To ty jesteś dobrą żoną że się tak poświęcasz
.
Wybacz, jesteś laikiem. Niczego nie doświadczyłaś i nic nie wiesz. A co tego jesteś niemiła dla dziewczyn, które chcą ci pomóc.A co ty myślisz? Ze jak pierwszy raz podchodze to laik? Przed chwilą wogole nie miałam nadzieji na dziecko a te 40 per dla mnie jest jak ogromna szansa. Nie opisujesz mi tego
No to troche lipa.Tez bym sie bala tak od kogos obcego kupic autoNie stać mnieja mam na auto przeznaczone max 17 rys, bo reszta (23) na Dziecko idzie
![]()
Ooo nie ja Ci gwarantuje [emoji23]Taaaaa. Jaaasne. Słyszałam już to a potem wstawiały tu zdjęcia te "niby" grube[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Aluzja-żalu ja. Kumam czaczęNo coś Ty- to taka aluzja była [emoji23][emoji1787] Mama dzisiaj do mnie, jak zapytala czy coś tam jutro zrobię i jej odpowiedziałam,ze jak będę miała czas " A co Ty masz do roboty?"[emoji1787][emoji23]
Poczekaj na ten wynik, zanim się bedziesz zastanawiać jak się podnieśćA ja mam jutro betę!Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(
Tak w 6dpt 9,ale oczywiście zrobilam nastepnego dnia i juz bylo 4,85 wiec mysle ze to jednak po tym pregnylu pozostalosc, bo teraz dostalam dwa razy po 0,5amp.Ty, Ty... Czekaj no.
Bo Ty miałaś w 6dpt 9 betę, tak? Czy coś poknociłam? A potem robiłaś?Przepraszam Cię, i już nie będę się tłumaczyć, że dupa ze mnie ostatnio![]()
My też wiecznie kupujemy używki i ja się brzydzę takiego auta dopóki go sobie sama nie posprzątamNo to troche lipa.Tez bym sie bala tak od kogos obcego kupic auto
To faktycznie lipowiskoTak w 6dpt 9,ale oczywiście zrobilam nastepnego dnia i juz bylo 4,85 wiec mysle ze to jednak po tym pregnylu pozostalosc, bo teraz dostalam dwa razy po 0,5amp.
Znasz statystyki jak nie ma bety w 6dpt dobrze rozwinietej blastki, a tym bardziej dwóch to szanse sa nikłe. No niestety....
Przy pierwszym transferze jak tez mialam dwie podane to w 5dpt, bo ja wtedy to jakos zle obliczylam i poszlam szybciej juz mialam ponad 20 bete.
Pamietam toPoczekaj na ten wynik, zanim się bedziesz zastanawiać jak się podnieść
jak coś to pomożemy, ale może nie będzie trzeba wcale pomagać
Mi cztery pod rząd nieudane transfery pokazały, że po kazdym było latwiej się podnieść. Pierwszy po przerwie tzn. wrześniowy byl chyba najtrudniejszy, podchodzilysmy w jednym czasie z @goffa13 i @Murawa, i wyszlo jak w statystykach, 33%sukcesu, @goffa13 miala co świętować, a my z @Murawa się wspolnie narąbałyśmy... ja ogladalam Bridget Jones 3, chlipałam i zagryzałam wino musujące marchewkami... Potem kac gigant i jakoś najgorsze minęło