reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Możesz. Poszukać danych naukowych odnosnie jakości komórek na tym protokole jakim szłaś. Cokolwiek byleby pokazało, ze to jest gorsze niż ta stara metoda.
A w FAMSI typ I obu plemników? Bo jak typ II to gorzej.
Kurcze tam jest jeden typ FAMSI więc nie mam pojęcia który to...a jaka to w praktyce różnica?

reklama
Hej,tak my dalej w Irlandii,zadnych zmian zamieszkania nie przewidujemy przed emeryturą 🙂
Według pierwszych prenatalnych dzisiaj mamy 18+0.
Dopiero robilam badania krwi w 6tygodniu a tu juz niedługo piaty miesiąc zawita🙂
Teraz mam troche stresu bo mam zapalenie dziąsła i już swiruje,ze to naszej niuni zaszkodzi,za chwile kolejna kontrola u dentysty.

A ty na jakim etapie jesteś? Ja spie po 10-12godz,pracuje po 8 godz dziennie i malo czasu mi zostaje na śledzenie forum,takze wogole nie wiem co się tutaj wyprawia😉
18 tydzień Super że wszystko ok ♥️ a co tam wyśpij się za wszystkie czasy. I oby zapalenie przeszło.Chodzisz do jakiegoś polskiego gin?
Ja się szykuję do drugiej stymulacji, ale to jeszcze długa droga ;( najpierw akcja covid19 musi się skończyć, wybór kliniki, lekarza, powtórka badań.....

Kochana no wlasnie nic nie znalezli ;( szkoda... lekarz patrzyl na moje jajowody o jeden zupelnie niedrozny a drugi ma jakas lekka przepustowosc 👍 stad ta moja ostatnia ciaza. Nwet wodniakow nie ma, ani jednego polipa nic zupelnie pobral tylko wycinek z endo ale wyniki beda za tydzien...
Ja pier**** nie wiem już sama co gadać !? Bo wiem ze to super jak nic nie ma ale z drugiej strony człowiek chciałby żeby tam było coś co można usunąć i uleczyć ta niepłodność 🥺
A z drugiej strony podsumowując to masz: piękna macice, dobra immunologie, zdrowa córeczkę w zarodku, unormowana IO i jesteś obstawiona lekami.
Nosz ***** teraz to się musi udać !!!❤️❤️

Ja pier**** nie wiem już sama co gadać !? Bo wiem ze to super jak nic nie ma ale z drugiej strony człowiek chciałby żeby tam było coś co można usunąć i uleczyć ta niepłodność 🥺
A z drugiej strony podsumowując to masz: piękna macice, dobra immunologie, zdrowa córeczkę w zarodku, unormowana IO i jesteś obstawiona lekami.
Nosz ***** teraz to się musi udać !!!❤❤
no ijeszcze przeciez kariotypy zrobione i ok ;) Tylko ze po tylu porazkach caly czas mi sie wydaje ze bedzie kupa z tego ;) Caly czas podswiadomie mysle o kolejnej procedurze... Jakas dziewczynka tu chyba pisala o tylu probach przy PCOS?

@Ananasowa93 a jak twoja dieta? Co wprowadzilaś? JAk chcesz to ci pomoge bo akurat w tym mam sporo wiedzy ;) Wolalabym jak @kate_p7 dawac porady o komorkach czy innych teoriach wzglednosci ;) ale to nie na moj malenki mozdzek ;)
Od piątku przestałam pic napoje, niczego nie słodzę, kupiłam makarony razowe i ciemne pieczywo. Nie chce całkowicie odstawić węglowodanów. A przy mojej diecie odstawienie słodyczy i chipsów oraz fast foodow to będzie wielki krok naprzód. Ale jakbyś miała jakieś wskazówki dla mnie to napisz proszę na priv 😉😉 ja bardzo chętnie przyjmuje rady od bardziej doświadczonych ❤️

Od piątku przestałam pic napoje, niczego nie słodzę, kupiłam makarony razowe i ciemne pieczywo. Nie chce całkowicie odstawić węglowodanów. A przy mojej diecie odstawienie słodyczy i chipsów oraz fast foodow to będzie wielki krok naprzód. Ale jakbyś miała jakieś wskazówki dla mnie to napisz proszę na priv 😉😉 ja bardzo chętnie przyjmuje rady od bardziej doświadczonych ❤
priv ;)

Kurcze tam jest jeden typ FAMSI więc nie mam pojęcia który to...a jaka to w praktyce różnica?
Chodzi o jakość plemnika czy w powiększeniu były plemniki typu I czy II. Ale to już poczekaj na informacje z labu. Pytaj jak Cię coś zainteresuje, może na coś trafisz.

reklama
Dziewczyny jak to teraz będzie po odstawieniu leków @ i jeden cykl przerwy czy odrazu estrofem odnowa ? Jak mamy jeszcze zarodki zamrożone.

Do góry