reja87
Aktywna w BB
Rozumiem Cię jak nikt. Jaw szpitalach dostaje do głowyJa nie mam czasu tyle tu leżeć... za dwa dni czwartek i tak może w piątek coś zdecydują i wyjdę we wtorek albo środę za tydzień ... akurat w dniu terminu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem Cię jak nikt. Jaw szpitalach dostaje do głowyJa nie mam czasu tyle tu leżeć... za dwa dni czwartek i tak może w piątek coś zdecydują i wyjdę we wtorek albo środę za tydzień ... akurat w dniu terminu.
Lekarz nie wspominal, ze robią testy w kierunku covid. Ale trochę to stresujące, bo ciagle boje sie, ze trafię do innego szpitala i każą mi rodzić posladkowo...
Jutro mam ktg i kontrola afi więc zobaczymy co nowego jutro powiedzą dziś robiłam badania zobaczymy co wyjdzie. Lekarka na izbie stwierdziła że raczej cc ale będą jeszcze się zastanowić. Jakby pomiar był dokładny to do terminu 4745 by się uzbierało tej wagi. Zobaczymy co wymyśla i jak z tym moim białkiem i glukoza co mi wyszłoI pewnie nadal masz szansę na sn, bo aparaty USG mają odchylenie 500 g w każdą stronę, chyba od 4500 polecają cesarkę. Mój ginekolog mówił że dziecko rośnie 250g tygodniowo na koniec ciąży, ale ja myślę że to też zalezy od wielu czynników.
A z tą cc to od 4 wzwyż. Ja z 1 miałam cc niby 9 lat temu ale też nie wiadomo jak z blizna przy takiej dużej wadzeJutro mam ktg i kontrola afi więc zobaczymy co nowego jutro powiedzą dziś robiłam badania zobaczymy co wyjdzie. Lekarka na izbie stwierdziła że raczej cc ale będą jeszcze się zastanowić. Jakby pomiar był dokładny to do terminu 4745 by się uzbierało tej wagi. Zobaczymy co wymyśla i jak z tym moim białkiem i glukoza co mi wyszło
jak w 33 tygodniu wylądowałam na patologii ciąży to na Izbie Przyjęć czekałam 10 godzin (od 11 do 21), bo się zastanawiali czy mnie przyjąć - byłam przypadkiem granicznym - no i co chwilę przychodziły rodzące, więc wchodziły bez kolejki. W końcu mnie przyjęli i po 10 godzinach mogłam sobie kupić jakieś słodycze z automatu, bo ominęły mnie wszystkie posiłki, a na zewnątrz nie mozna wychodzic i nikt z zewnątrz nic przynieść nie mógł… Na szczęście złe wyniki się nie powtórzyły i wypuścili mnie po 3 dniach.po spędzeniu 5 godzin na izbie przyjęć