jasmina111
Fan(ka)
Dobranoc wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwona c.28 z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.
Mamajuli1- Jasminke odstawilam od piersi 4 sierpnia 2006, miala wtedy 3 lata i 24 dni. Zycze powodzenia bo wiem ze to trudne
Teraz z Dawidkiem to wiem ze tak dlugo to ja juz nie wytrzymam. Nie wiem ile bede karmila... Ale wiem ze odstawianie od piersi bylo dla mnie takie troszke smutne. Tak bylo mi szkoda ze juz nie bedzie miedzy mna i Jasminka takiej bliskosci. Wtedy cos sie konczy...
I znowu sie rozpisalam, a moglabym jeszcze pisac i pisac o karmieniu piersia...
Reniferku a co powiesz o 36 m, na tym dwa pokoje, łazienka, kuchnia, mini przedpokój i 15 miesięczniak i jego zabawki;-);-)Ja mam postanowienie, nie sprzątac na okrągło:-):-):-)
ja znów sprzątam... od nowego roku postnowiłam ze bede miec porządek w domu ale non stop latam ze szmatą i mi to nie wychodzi... oczywiscie po weekendzie jest gorzej niz przed ;((małe 180 metrów i nie idzie ogarnąć