reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka:
Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

flowerbabyglobe.gif

Dzień dobry! U nas słoneczko ładne tylko doścmocno wieje i zimno. Adrianka do przedszkola odstawiłam i zrobiłąm zakupki. Kawka wypita to ruszam do garderoby . Do póżniej kochane
yg28ef6.gif

Dzień dobry:-)
U nas też dziś słonko świeci i tak nie wieje:-)Więc dziś spacer obowiązkowy:-)
Ja też troszkę posprzątałam ale sniadania jeszcze nie jadłam:baffled:

Iwona c28 z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze:dużo zdrówka,miłości i szczęścia:-):-):-)

Wlasnie wrocilismy ze spacerku bylismy tylko 40min bo strsznie zimno jets :nerd: wydawalo mi sei ze jest cieplej a tu:szok:

Ide sie teraz pobawic z malym maruda pozniej pojdzie spac wiec zerkne tu;-)

My nie byliśmy przez 2 dni a że dziś ładnie za oknem to pójdziemy:-)
Bodzinka ostatnio przechodzisz faze buntu;-)
Mały też śpi z nami i jest niewygodnie a ma dopiero 6 miesiecy:tak:Każda próba przeniesienia do łóżeczka po 2 godzinach kończy sie znów w naszym łóżku:baffled:
Bodzinka podziwiam Ciebie że tak długo Karolek z Wami śpi:tak:Nas pewnie czeka to samo:-D

reklama
Byłam na zakupach. Słońce piękne, ale zimno strasznie :baffled:

Teraz wstawiłam pranko i za sprzątanie wartałoby się zabrać, ale mam lenia....
Dobrze, że obiad z wczoraj :tak:

Do góry